Τρίκαλα

Σε καλό δρόμο οι εργασίες της κεντρικής αρτηρίας Λυγαριά – Πύλη 4,5 χλμ (pics trikalaidees)

Δείτε την πρόοδο των εργασιών στο ύψος των σφαγείων της Πύλης

Ενα ακόμη σημαντικό έργο πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του καθώς οι εργασίες αγγίζουν το 70% του έργου. Είναι η συνέχιση του έργου Καραβόπορος –Λυγαριά, Λυγαριά – Πύλη 4,5 χλμ κεντρικής αρτηρίας, 4,2 χλμ αγροτικών δρόμων, 1,2 χλμ παράπλευρου δικτύου, με ταυτόχρονη ανάπλαση περιοχών στην Πύλη. Είναι ένα έργο που έδωσε  θέσεις εργασίας στην περιοχή και φυσικά χρήμα στην τοπική οικονομία.Μάλιστα έχουν ξεπεραστεί και οι απαλλοτριώσεις και έτσι η κατασκευή του θα συνεχιστεί απρόσκοπτα εκτιμώντας ως  παράδοση του , το τέλος του χρόνου .

trikalaidees

Ένα έργο που δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας για την μετακίνηση των ανθρώπινων στην περιοχή και αποσυμφορεί την παλαιά εθνική οδό Τρικάλων Πύλης. Με την ολοκλήρωσή του μειώνεται η  απόσταση από τα Τρίκαλα στην Πύλη και τις γύρω περιοχές, ιδιαίτερου τουριστικού και φυσικού κάλλους και εξυπηρετεί  την επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή.

Να θυμίσουμε ότι η  σημασία του έργου συνεκτιμήθηκε  με το Χρήστο  Μιχαλάκη και  ωρίμασε η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και εντάχθηκε  στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020».

cz 

.

Back to top button
Close
Close