Επιχειρείν

Σούπερ Μάρκετ Αδαμόπουλος στην Πύλη μια σύγχρονη επιχείρηση στα χέρια του Αν.Αδαμόπουλου.

 

Φιλοσοφία, όνειρο και επιθυμία του Ανδρέα Αδαμόπουλου είναι να  εδραιώσει την επιχείρηση Σούπερ μάρκετ Αδαμόπουλος στην Πύλη, μετά από 6 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας. Μια σύγχρονη επιχείρηση που άντεξε στα χρόνια της κρίσης και αποτελεί παράδειγμα  σύγχρονου επιχειρείν.

Μια  τέτοια επιχείρηση είναι το Σούπερ Μάρκετ Αδαμόπουλος στην Πύλη που κρατά τα σκήπτρα της  ποιότητας και καθημερινά βρίσκεται δίπλα στον πολίτη με προσφορές και παροχές υπηρεσιών που διευκολύνουν την καθημερινότητα του.

Κύριε Αδαμόπουλε τι προσφέρει το Σ.Μάρκετ Αδαμόπουλος στην περιοχή της Πύλης;

Τα τελευταία χρόνια που λειτουργεί το σούπερ μάρκετ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ εξυπηρετεί τους κατοίκους της Πύλης αλλά και των γύρω περιοχών. Εδώ θα βρούν χιλιάδες κωδικούς προϊόντων καθημερινής ανάγκης, φρέσκια μαναβική καθημερινά και ολόφρεσκα ντόπια κρέατα. Νοικοκυριά αλλά και επιχειρήσεις της περιοχής μας προτιμούν για την ποικιλία, την ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές και την εξυπηρέτηση μας. Επιπλέον έχουμε ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης συνεπώς όποτε μας ζητηθεί είμαστε παρών σε όλες τις τοπικές δράσεις. Τέλος στη δύσκολη εποχή που διανύουμε εμείς προσφέρουμε θέσεις εργασίας σε ανθρώπους της περιοχής μας και αντιστεκόμαστε στην υποβάθμιση της.

Πρόσφατα με το κλείσιμο της Εθνικής παρέχεται υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών στους πολίτες, ποιες ακριβώς είναι αυτές ;

Αυτή ήταν πραγματικά μία άσχημη εξέλιξη που αφορά όμως αρκετές περιοχές της χώρας. Εμείς αντιδράσαμε έγκαιρα και σε συνεργασία με την εθνική τράπεζα παρέχουμε υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών ΔΕΚΟ αλλά και δημοσίων οφειλών( ΔΟΥ,ΕΝΦΙΑ,ΕΦΚΑ..κα) Έτσι οι κάτοικοι της περιοχής εξυπηρετούνται εδώ αποφεύγοντας να σπαταλήσουν χρόνο και χρήμα σε μετακινήσεις για απλές συναλλαγές.

– Πως καταφέρνετε να είστε ανταγωνιστικοί και να κρατάτε την ποιότητα;

Αυτή είναι πραγματικά μία ωραία ερώτηση..δεν θα σας πω όλα τα μυστικά πως το καταφέρνουμε (χαχαχα) αλλά σίγουρα χρειάζεται συνεχής ενημέρωση και παρακολούθηση των εξελίξεων, γρήγορα αντανακλαστικά, καθόλου εφησυχασμός, άρα πολύωρη εργασία και σίγουρα πολλή αγάπη για αυτό που κάνεις. Έτσι είσαι ανταγωνιστικός στην αγορά χωρίς να θυσιαστεί η ποιότητα. Ούτε των αγαθών ούτε των υπηρεσιών.

 

-Mια σύγχρονη  επιχείρηση με ένα νέο επιχειρηματία στο τιμόνι της, ποιο είναι το όραμα σας για το μέλλον;

Η επιχείρηση αυτή τη στιγμή μετράει μόλις 6χρόνια. Αρχικός στόχος είναι να καθιερωθούμε στη συνείδηση της περιοχής έως ένα πλήρες σούπερ μάρκετ αντάξιο των εθνικών ή πολυεθνικών αλυσίδων, κάτι που επιτρέψτε μου σύμφωνα με κριτικές πελατών το πετυχαίνουμε προς το παρόν. Μεσοπρόθεσμα θα θέλαμε να αυξήσουμε και να βελτιστοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας, να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της.

Back to top button
Close
Close