Τρίκαλα

Στη σχολική γιορτή στο Μ.Κεφαλόβρυσο ο Θανάσης Λιούτας

Στη γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς του Δημοτικού Σχολείου, στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης ο Θανάσης Λιούτας.

Με πολλή χαρά, ο Θανάσης παρακολούθησε την όμορφη και ζεστή γιορτή, συνομίλησε με όλο τον κόσμο, τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς.

Ο Θανάσης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσους δημιούργησαν και συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή και χαρακτηριστικά τους είπε ότι,  «είναι πάρα πολύ σημαντικό και όμορφο, η σχολική χρονιά να ολοκληρώνεται με τόσο κέφι, χαρά και δημιουργία. Αυτό δίνει όρεξη και όμορφη προσμονή και για τη νέα σχολική χρονιά.»

Σε όλα τα παιδιά και στους δασκάλους, ο Θανάσης ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, συγχαρητήρια για την πρόοδο και τη δουλειά που έδειξαν μέσα στη φετινή χρονιά, καθώς και μεγάλη όρεξη για τη νέα χρονιά που έρχεται. Καλό καλοκαίρι ευχήθηκε ο Θανάσης και στους γονείς, στους οποίους υπογράμμισε ότι, είναι η δική τους στήριξη και η δική τους αγάπη που οδηγούν πάντα τα παιδιά μπροστά.

Στα μεγαλύτερα παιδιά, στους αποφοίτους του Δημοτικού, που από Σεπτέμβρη θα κάνουν μια νέα αρχή στο Γυμνάσιο, ο Θανάσης Λιούτας ευχήθηκε καλή πρόοδο και να είναι πάντα θαρραλέα.”

Back to top button
Close
Close