Idees Sports

Τουλάχιστον έδιωξαν τον χειρότερο ….

Πολύ βαρύ είναι τις τελευταίες μέρες το κλίμα στα Τρίκαλα. Όλα άρχισαν από την αποχή και συνεχίστηκαν με την ήττα στο Αιγίνιο και τα όσα ακολούθησαν. Πλέον οι κυανέρυθροι είναι φάτσα-κάρτα με τον υποβιβασμό, αν προχωρήσει τελικά η αναδιάρθρωση, με την κατάσταση εντός των τειχών της ομάδας να είναι στα κόκκινα.
Ο Ηλίας Αϊβάζογλου είναι έξαλλος με την εικόνα των «κυανέρυθρων» και διαρρέει ότι θα πάρει κεφάλια. Ηδη με την ανακοίνωση έφυγαν βέλη για κάποιους παίκτες, τους οποίους θεωρεί μπροστάρηδες στην απόφαση για την αποχή, ενώ για κάποιους άλλους υπάρχουν παράπονα για την απόδοση τους, με τους διοικούντες να κάνουν λόγο για αδιαφορία.Έτσι ο παίκτης που φεύγει ΤΕΛΙΚΆ από το ρόστερ της ομάδας μετά τον χαμό του Αιγινίου είναι ο … Πολ Γουερέ κα  ιοι πραγματικοί  πρωταγωνιστές των όσων έγιναν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα,  παραμένουν στις θέσεις τους!!!

O διεθνής Κενυάτης που αποκτήθηκε από τη διοίκηση Αϊβάζογλου μόλις τον περασμένο Γενάρη, ήρθε ανέτοιμος στα Τρίκαλα και δεν πρόσφερε καθόλου. Έφυγε μάλιστα   και για την πατρίδα του προκειμένου να αγωνιστεί με την Εθνική για ένα διάστημα, αλλά  όπως φάνηκε  στο Αιγίνιο δεν μπορεί να βοηθήσει.

Από εκεί και πέρα φάνηκε να πρυτανεύει η λογική και καθώς απομένουν μόνο πέντε  αγωνιστικές,  τις τελευταίες ώρες,έγιναν προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι και οι εξελίξεις να μετατεθούν για μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Τελικά φαίνεται να την γλίτωσαν  αν και υπάρχουν συμβόλαια, τρεις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν  στη μαύρη λίστα  για να… τελειώσουν άμεσα από την ομάδα.
Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Γκότοβος ο οποίος είχε επεισόδιο και με τους οπαδούς μετά το τέλος του αγώνα στο Αιγίνιο. Ο δεύτερος που ούτως ή άλλως θα φύγει τον καλοκαίρι, είναι ο Παναγιώτης Συμελίδης, που , έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ σε δύσκολη θέση είναι και ο Ξενοφώντας Πάνος, αλλά και ο Χρήστος Νιάρος.

Back to top button
Close
Close