Επιχειρείν

Το πασίγνωστο «Χίλια Χείλια» αλλάζει ιδιοκτησιακά χέρια

Μεγάλωσε αρκετές γενιές σε ότι αφορά την νυχτερινή διασκέδαση της πόλης και μετά από μία παύση κάποιων μηνών, το νυχτερινό μαγαζί που έγινε γνωστό και πέραν των στενών συνόρων του νομού, έρχεται ξανά στη Λάρισα για να δώσει άλλη αίγλη στη νύχτα της.

Ο λόγος για το πασίγνωστο «Χίλια Χείλια» ιδιοκτησίας Τάκη Ντελή μέχρι προσφάτως, το οποίο αλλάζει ιδιοκτησιακά χέρια μιας και το έχει αναλάβει ομάδα Λαρισαίων επιχειρηματιών, στο οποίο όμως θα είναι υπεύθυνος και πάλι ο πρωτομάστορας νυχτερινών μαγαζιών, κ. Ντελής.

Το πιο γνωστό μπουζουξίδικο κάνει δυναμικό come back στη Λάρισα  (φωτο)

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης θα ανοίξει τις πύλες του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και μάλιστα όχι στην γνωστή τοποθεσία στην Αγία Μαρίνα, αλλά στην Φαρσάλων και συγκεκριμένα στο 5ο χιλιόμετρο Λάρισας – Φαρσάλων, εκεί όπου βρίσκονται τα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης.

Εκεί που θα βασιστεί αυτή την φορά το γνωστό σε όλη την Ελλάδα «Χίλια Χείλια» είναι σε ομάδα τραγουδιστών εκτός Λάρισας και επίσης θα είναι ανοικτό ένα τριήμερο την εβδομάδα (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από νωρίς το απόγευμα).

Οι νέοι ιδιοκτήτες φρόντισαν να κάνουν γνωστή την είδηση με αναφορές στην σελίδα του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στο facebook:

Το πιο γνωστό μπουζουξίδικο κάνει δυναμικό come back στη Λάρισα  (φωτο)

Back to top button
Close
Close