Τρίκαλα

Το Techno-kids Τρικάλων για 12η χρονιά στον τελικό της Microsoft Hellas

Το Techno-kids TechnopaideiaΤρικάλων συμμετείχε για 12η χρονιά στο διαγωνισμό με τον Αναστάσιο Μπατατέγα του Νικολάου και την Νίκη Βάκρινου του Νικολάου που διακρίθηκαν στους περιφερειακούς και βρέθηκαν με τους 100 καλύτερους στον Πανελλήνιο τελικό.
Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, διεξήχθηκε στα γραφεία της Microsoft Hellas, από την ACTA, για 18η χρονιά, ο Πανελλήνιος Τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist.
Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist, που διοργανώνεται από την Certiport/Pearson Vue. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετέχουν ετησίως πάνω από 700.000 μεμονωμένοι σπουδαστές από 140 και πλέον χώρες.
Και ο φετινός Πανελλήνιος Τελικός ήταν συναρπαστικός! Οι καλύτεροι υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα απέδειξαν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στην χρήση του Microsoft Word, του Microsoft Excel και του Microsoft PowerPoint. Το επίπεδο των διαγωνιζομένων ήταν εξαιρετικά υψηλό, αφού και φέτος η ανάδειξη των νικητών κρίθηκε στο δευτερόλεπτο!

Οι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές για το 2019 είναι: ο
Νικόλαος Ιωάννης Σκιαδάς (Word) από το Εκπαιδευτικό κέντρο Σπάρτης
Χρήστος Κιοφτετζής (Excel) από το Expert IN Καβάλας
και Κυριάκος Χατζηευθυμιάδης (PowerPoint)  από το Techno-Agia Paraskevi HelpUeu
που αναδείχθηκαν οι φετινοί Πανελλήνιοι Πρωταθλητές!
Ο Νικόλαος Ιωάννης, ο Χρήστος και ο Κυριάκος κέρδισαν ένα ταξίδι στη, New York, όπου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό του Microsoft Office Specialist World Championship!

Καλή επιτυχία!

 

Back to top button
Close
Close