Σε Διεθνές Βραβείο Ποιότητας κρίθηκε άξια η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος

Το βραβείο της Business Initiative Directions έλαβε με τελετή στη Γενεύη ο πρόεδρος της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου Κερέμ Κινίκ

1183320
Σε Διεθνές Βραβείο Ποιότητας κρίθηκε άξια η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος

 

 

 

 

Η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος κρίθηκε άξια στο «Διεθνές Βραβείο Ποιότητας» που απονέμεται από το ίδρυμα Business Initiative Directions (BID) με έδρα την Ισπανία.

Στην τελετή απονομής που διοργανώθηκε στη Γενεύη της Ελβετίας, παρέστη ο πρόεδρος της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου Κερέμ Κινίκ.

Ο Πρόεδρος της BID Χοσέ Ε. Πριέτο, παρέδωσε το «Διεθνές Βραβείο Ποιότητας» το οποίο είναι ένα από τα σημαντικότερα βραβεία ποιότητας του κόσμου που κέρδισε η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος στον Κινίκ.

Στην ομιλία που εκφώνησε εδώ ο Κινίκ έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα  έργα της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου και ευχαρίστησε για το βραβείο στον Πριέτο.

«Το όραμα της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου είναι σαφέστατο. Είναι να εργαστεί έως ότου σταματήσει ο πόνος και του τελευταίου ανθρώπου και να γίνει ένα ίδρυμα πρότυπο στο θέμα αυτό. Οι περιγραφές των καθηκόντων της είναι σαφέστατες. Η στρατηγική της για το πως πρέπει να εκπληρωθούν αυτά τα καθήκοντα είναι σαφέστατη. Επομένως είναι πηγή υπερηφάνειας για μας να μας εκτιμούν σε διεθνή επίπεδο και να πηγαίνουμε αυτό το βραβείο στη χώρα μας εξ ονόματος της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου» είπε ο Κινίκ.

Αφού τόνισε πως η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος βρίσκεται στο 151ο  της έτος και εκπροσωπεί μια βαθιά ριζωμένη παράδοση και δύναμη ο Κινίκ ανέφερε πως η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος βρίσκεται εντός των τριών καλύτερων ιδρυμάτων στον κόσμο στη δικιά της κατηγορία.

Ανέφερε επίσης πως η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος πέρυσι μετέφερε βοήθειες σε 24 εκατομμύρια ανθρώπους εκ των οποίων τα 7 εκατομμύρια στο εξωτερικό.

 

 



ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ