Αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στη χώρα ο ένας από εργαζομένους του ΑΑ που συνελήφθησαν στο Κάιρο

Ο αρμόδιος για τις Οικονομικές και Διοικητικές Υποθέσεις του Γραφείου του Πρακτορείου Ανάντολου στο Κάιρο Μπαλτζί έφτασε στην Τουρκία

1342563
Αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στη χώρα ο ένας από εργαζομένους του ΑΑ που συνελήφθησαν στο Κάιρο

 

 

 

 

Επέστρεψε στην Τουρκία, ο Τούρκος πολίτης Χιλμί Μπαλτζί, ο ένας από τους τέσσερεις εργαζομένους που συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της εφόδου που διοργάνωσε η αιγυπτιακή αστυνομία στο γραφείο του Πρακτορείου Ανάντουλου(AA) στο Κάιρο χτες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο αρμόδιος για τις Οικονομικές και Διοικητικές Υποθέσεις του Γραφείου του ΑΑ στο Κάιρο Μπαλτζί ο οποίος αναχώρησε από την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, Κάιρο και έφτασε στο Αεροδρόμιο της Ιστάνμπουλ στις 8.00 στις δηλώσεις που προέβη στους δημοσιογράφους είπε πως δοξάζει τον Αλλάχ επειδή έφτασε στην πατρίδα του και πως αισθάνθηκε την στήριξη του κράτους και του έθνους ενώ βρίσκονταν στην Αίγυπτο και πρόσθεσε:

«Είδαμε πως καταβλήθηκε μια έντονη προσπάθεια με πρώτα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας, τον υπουργό Εξωτερικών, τον Πρόεδρο Επικοινωνίας και τον γενικό διευθυντή του ιδρύματος μας κύριο Σενόλ Καντζί. Το θέμα αυτό τελείωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι μπόρεσα να επιστρέψω στην πατρίδα μου».

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και γενικός διευθυντής του Πρακτορείου Ανάντολου Σενόλ Καζαντζί στη χτεσινή ανακοίνωση του είπε:

«Ο Χιλμί Μπαλτζί ένας από τους τέσσερεις εργαζομένους μας που συνελήφθησαν στην Αίγυπτο αφέθηκε ελεύθερος. Περιμένουμε να αφεθούν ελεύθεροι με εγγύηση και οι υπόλοιποι».

Η αιγυπτιακή αστυνομία την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, στην έφοδο που έκανε στο γραφείο του Πρακτορείου Ανάντολου στο Κάιρο συνέλαβε τον αρμόδιο για τις Οικονομικές και Διοικητικές Υποθέσεις του Γραφείου του ΑΑ στο Κάιρο Χιλμί Μπαλτζί, τον Αιγύπτιο πολίτη Χουσεϊίν Αλ Καμπάνι, τον Χουσεϊίν Αλ Αμπάς και τον εργαζόμενο του Ιδρύματος Πολιτικών και Οικονομικών Ερευνών(SETA) Αμπντουλσελάμ Μοχάμεντ και τους πήγε σε ένα άγνωστο μέρος.

 

 

 

 


Λέξεις-κλειδιά: #Πρακτορείο Αναντολού

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ