Καμμένος: Η προκλητικότητα της Τουρκίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο

«Οι ένοπλες δυνάμεις είναι αποφασισμένες να μην επιτρέψουν καμία αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, ιδιαίτερα σήμερα που η προκλητικότητα της Τουρκίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του στην Κάρπαθο, στις εκδηλώσεις προς τιμήν του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη που σκοτώθηκε σε αερομαχία με τουρκικό αεροπλάνο, τον Μάιο του 2006.

Οι εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, στην Κάρπαθο, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και των τοπικών αρχών.

Ωστόσο την ώρα του μνημοσύνου πραγματοποιήθηκαν νέες τουρκικές παραβιάσεις, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

«H Τουρκία παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο, μη σεβόμενη ακόμα και αυτό που σέβονται οι πιο βάρβαροι στρατοί του κόσμου, τη μνήμη ενός πολεμιστή την ώρα που τον τιμά η πατρίδα του» σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος από την Κάρπαθο, για τη σημερινή συμπεριφορά της γείτονος στο Αιγαίο.

Πηγή: ΕΡΤ/Ρεπορτάζ:Γιώργος Σιδέρης Foto-σελίδα Κάρπαθος 365-Μιχάλης Πρωτογεράκης

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...