Ρόδος: Κλείνει τμήμα της οδού Γαλλίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Η Δ/νση Τεχνικών Έργων και Υποδομών Δήμου Ρόδου -ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ -Ότι από το πρωί της Δευτέρας 12 – 12- 2016 στην πόλη της Ρόδου θα ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στο τμήμα της οδού Γαλλίας από τη συμβολή της με την οδό 7ης Μαρτίου. Το τμήμα της οδού Γαλλίας από την οδό 7ης Μαρτίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γ. Αβέρωφ θα παραμείνει κλειστό, για διάστημα περίπου (2) ημερών.

Ζητώντας την κατανόηση όλων, παρακαλούμε να επιδειχθεί η δέουσα προσοχή κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών και οι οδηγοί να ακολουθούν τις πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης καθώς θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα αυτό της οδού. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους παράπλευρους δρόμους, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ο Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών Δήμου Ρόδου

Θεοδόσης Κολιάδης Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ. MSc

Πίνακας Αποδεκτών για δικές τους ενέργειες.

- Γραφείο Δημάρχου - Αντιδήμαρχο κο. Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου - Μπόκος Γεώργιος. Αλυτρώτων Ελλήνων 12 ΡΟΔΟΣ - Τμήμα Τροχαίας Ρόδου - Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου - Νοσοκομείο - Ρ.Ο.Δ.Α. - Σωματείο Οδηγών ΤΑΧΙ - ΟΤΕ - Δ/νση Τεχνικών Έργων & Υποδομών

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...