Σοκ: Ήρθε από την Αμερική και σκοτώθηκε με τον αγαπημένο φίλο της σε γκρεμό της Καρπάθου

Η 27χρονη Μαρία αυτές τις μέρες είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για να δει από κοντά τον αγαπημένο της φίλο Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κάρπαθος από τον θάνατο του Δαμιανού Ταλάκη και της Μαρίας Νικολαϊδη όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό. Ο 34χρονος ήταν κάτοικος του νησιού και μαζί με την οικογένειά του ήταν πολύ αγαπητοί στην Κάρπαθο. Η 27χρονη Μαρία ζούσε στην Αμερική και αυτές τις μέρες είχε επισκεφθεί την Ελλάδα και το όμορφο νησί των Δωδεκανήσεων για να δει από κοντά τον αγαπημένο της φίλο Δαμιανό.

Οι δυο νέοι που διασκέδαζαν σε κλαμπ του νησιού, αγνοούνταν από το πρωί της Παρασκευής. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δηλώθηκε η εξαφάνιση τους στο αστυνομικό τμήμα Καρπάθου και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους. Τελικά το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε σε γκρεμό στον οποίο είχε πέσει από ύψος περίπου 50 μέτρων.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, οι συγγενείς προσπαθούν να μάθουν τα αίτια της τραγωδίας ενώ πολλοί φίλοι τους, τους αποχαιρετούν μέσω Facebook. «Στη μνήμη των ξεχωριστών μας φίλων Δαμιανού Ταλάκη και Μαρίας Νικολαίδη, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να μαζέψουμε ένα χρηματικό ποσό το οποίο θα δωρηθεί στο δημοτικό σχολείο Αρκάσας», «έσβησε το χαμόγελο του χωριού. Καλό ταξίδι "κουμπαρούλα", καλό ταξίδι Δαμιανούλη». Είναι κάποια από τα μηνύματα που γράφτηκαν στα social media για τους δύο άτυχους φίλους. ΠΗΓΗ: proto thema

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...