Συνάντηση-ενημέρωση απο τον ΑΠΟΠΕΣ για τον υποσταθμό υψηλής τάσης

ΔΕΛΤΟ ΤΥΠΟΥ-Σήμερα την 23 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα του Ι.Ναού του Αγ.Νικολάου πόλης Ρόδου , όπου είναι και η έδρα του συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση-ενημέρωση- συζήτηση με θέμα την πρόθεση για ανέγερση υποσταθμού υψηλής τάσης από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην πόλη της Ρόδου και τις τελευταίες εξελίξεις.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο κ. Αντώνης Γιαννικουρής Γραμματέας του Δ.Σ Δήμου Ρόδου και Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Δωδ/νησου, ο κ. Σ. Σπυρόπουλος μέλος του ΑΠΟΠΕΣ και Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, ο κ. Φ. Κων/δης Τεχνικός Σύμβουλος του ΑΠΟΠΕΣ και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, Ε .Γαλανού, Χ. Γιασιράνη, Γ. Σάββενας, Μ. Λαρδούτσος, Γ. Ηλιοπουλου, Ι.Μυροφόρου και Ι. Κασίτα και το μέλος του ΑΠΟΠΕΣ κ.Τακης Λυμουρας.

Η ανωτέρω συνάντηση αποφασίστηκε ομόφωνα στην από 18-3-2017 ΔΣ του ΑΠΟΠΕΣ μετά από την επιθυμία του κ. Γιαννικουρη για σχετική ενημέρωση. Ο κ. Γιαννικουρής ενημερώθηκε από τον Τεχνικό Σύμβουλο του Συλλόγου κ. Φ. Κων/νιδη λεπτομερώς για όλα τα τεχνικά θέματα που έχουν προκύψει σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία διαθέτει ο Σύλλογος .

Το ΔΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...