Συνάντηση Νίκου Θεοδωρίδη - Χαράλαμπου Κόκκινου για ελάφια και πολιτική προστασία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος με τον ασκούντα χρέη Γ.Γ. κ. Νίκο Θεοδωρίδη και τα στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Α.Δ.Α.) σε συνάντηση εργασίας με στόχο την επίλυση προβλημάτων και την αγαστή συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Αθήνα για τη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. στις 23.2.2017, μετέβη στον Πειραιά και στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Α.Δ. .) όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον ασκούντα χρέη Γενικού Γραμματέα κ. Ν. Θεοδωρίδη και στελέχη της Α.Δ.Α..

Στα θέματα που συζητήθηκαν ο κ. Χ. Κόκκινος κατέθεσε τις προτάσεις του για:

- θέματα αρμοδιοτήτων του (Πολιτική Προστασία, Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. κ.τ.λ.) και τη συνεργασία που πρέπει να υπάρξει για τα παραπάνω μεταξύ Π.Ν.Αι. και Α.Δ.Α..

προτάσεις για την επιβίωση των ελαφιών της νότιας Ρόδου αλλά και αντιμετώπιση των ζητημάτων που έχουν προκύψει για τους αγρότες της περιοχής

οι έλεγχοι της Α.Δ.Α. για τη νομιμότητα των αποφάσε ων στους α' και β' βαθμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Ν. Θεοδωρίδης και τα στελέχη της Α.Δ.Α. επισήμαναν την πρόθεσή τους για αγαστή συνεργασία μεταξύ Α.Δ.Α. και των φορέων της Αυτοδιοίκησης και θα εξετάσουν τις προτάσεις του κ. Χ. Κόκκινου, ώστε αυτές να υλοποιηθούν στα πλαίσια της συνεργασίας που απαιτεί η εποχή για την επίλυση των προβλημάτων.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...