Χρήστος Σταικούρας: Η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση

«Η Ελλάδα έχασε 2,5 χρόνια. Δυόμιση χαμένα χρόνια σε πόρους και σε χρόνο. Η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση» ανέφερε χθες σε συνέντευξη τύπου στη Ρόδο ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταικούρας. Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πάυλος Μπακίρης και ο πολιτευτής Στέφανος Δράκος.

«Η οικονομία επέστρεψε σε ύφεση, η ανταγωνιστικότητά της επιδεινώθηκε, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές διογκώθηκαν, κεφαλαιακοί περιορισμοί επιβλήθηκαν και υφίστανται ακόμη και σήμερα, δύο νέα μνημόνια υπεγράφησαν, το διαθέσιμο εισόδημα όλων των πολιτών επιβαρύνθηκε και συρρικνώθηκε και οι φόροι αυξήθηκαν ιδιαίτερα σε περιοχές όπως αυτές που βρισκόμαστε σήμερα» σημείωσε ο τεως υπουργός Οικονομικών.

Στο ερώτημα αν υπάρχει άλλος δρόμος ο κ. Σταικούρας δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να κυβερνήσει και να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο , κάτι το οποίο έδειξε και στο παρελθόν με την πολιτική της στον τομέα της οικονομίας . Ο κ. Σταικούρας συναντήθηκε με τον δημαρχεύοντα Σάββα Διακοσταματίου στο δημαρχείο της Ρόδου και στη συνέχεια με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο. Είχε τέλος συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...