Γέμισε παιδιά το ΔΑΚ Ευόσμου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Συνεχίστηκαν για τετάρτη ημέρα οι αγώνες Βόλεϊ Γυμνασίων της Δυτικής  Θεσ/νίκης, που διοργανώνονται από την ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής  Θεσ/νίκης, την συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου, του  2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ  Κεντρικής Μακεδονίας, Όλγα Βασιλειάδου και της ΕΟΠΕ, σε συνεργασία με τους Δήμους, Παύλου Μελά, Ωραιοκάστρου, Δέλτα,  Ελευθερίου Κορδελιού, διεξάγονται στα κλειστά γυμναστήρια ΔΑΚ Ιωνίας, ΔΑΚ Δρυμού, ΔΑΚ Πολίχνης, ΔΑΚ Ευόσμου.

Στους αγώνες συμμετείχε η ΕΟΠΕ, με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές, Σδραυκάκη Παναγιώτη, Γαβαλά Μαρία, Καραβιδόπουλο Γιώργο, Τρύψια Αγγελική, Ιωαννίδη Κώστα και τον υπεύθυνο ανάπτυξης Β. Ελλάδος Καρασαρλίδη Μπάμπη, να βοηθούν στην οργάνωση των αγώνων, αλλά και ως διαιτητές.

250 αγόρια και κορίτσια από 20 Γυμνάσια της Δυτικής Θεσ/νίκης πλημμύρισαν το ΔΑΚ Ευόσμου σήμερα Τρίτη 21 Μαΐου 2019.

Στα τέσσερα γήπεδα που στήθηκαν, όλα τα σχολεία έδωσαν από δυο αγώνες, με τα παιδιά να παίζουν για τη χαρά του παιχνιδιού και όχι αποκλειστικά για τη νίκη. Κοινή ομολογία απ όλους τους συντελεστές, ότι η σημερινή διοργάνωση ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση σχολείων των τελευταίων 10 ετών!

Σχετικά Άρθρα