Στο τουριστικό περίπτερο Εξι Βρύσες στον Πολύγυρο ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς πραγματοποίησε πολιτική ομιλία με θέμα τα προβλήματα που απασχολούν τη Χαλκιδική. Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε μεγάλη, γεγονός που σχολιάστηκε και από τους εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής που απηύθυναν χαιρετισμό. «Το να γεμίζει ένα τέτοιο μαγαζί σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε σημαίνει πολλά, τόσο για το κόμμα όσο και φυσικά για τον άνθρωπο που διοργανώνει την εκδήλωση», τόνισε με νόημα ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος.

«Ο παλιός είναι αλλιώς», σημείωσε με έμφαση ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος θυμίζοντας προηγούμενες εκλογικές νίκες του βουλευτή και ευχόμενος καλή επιτυχία στον Γ. Βαγιωνά.
Ο ίδιος ο  βουλευτής Γ. Βαγιωνάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσέλευση του κόσμου στην ομιλία και δήλωσε ενθουσιασμένος και ευτυχής. «Όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν έχουν άλλο λόγο παρά μόνο εκτίμηση στο πρόσωπό σου τότε παίρνεις δύναμη για να δουλέψεις για τον τόπο σου», τόνισε. Όσον αφορά προγνωστικά για τις εθνικές εκλογές ο κ. Βαγιωνάς «άφησε» στο περιθώριο τις δημοσκοπήσεις λέγοντας ότι απλώς αποτυπώνουν τη στιγμή, «ενώ ο κόσμος δεν θέλει να μιλά για πολιτική, αλλά για «ψωμί» δηλαδή για θέσεις εργασίας και απασχόληση, θέματα που απασχολούν τη ΝΔ».
[metaslider id=63756]
Η νεολαία φάνηκε ξεκάθαρα ότι στηρίζει τον Γιώργο Βαγιωνά, καθώς με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από την πολιτική ομιλία του τόσο ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ν. Προποντίδας Παναγιώτης Τσάλης, όσο και το μέλος, Ευάγγελος Κατσαρός.