Θέλοντας να προσφέρει και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου όπου γεννήθηκε και ζει, αποφάσισε να είναι υποψήφια η Δήμητρα Μανωλούδα με την παράταξη «ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», της οποίας ηγείται ο Αργύρης Τσακνής.
“Σας διαβεβαιώνω ότι θα καταβάλω το μέγιστο των προσπαθειών μου για να επιτευχθούν οι κοινοί μας στόχοι και να επιλυθούν τα προβλήματα του τόπου μας.Ευχαριστώ θερμά τον Αργύρη Τσακνή για την τιμή που μου έκανε και εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”, αναφέρει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της η κα. Δήμητρα Μανωλούδα.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Δήμητρα Μανωλούδα
υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Σταγείρων Ακάνθου
Ημερομηνία και τόπος γεννησης: 3/3/1955 Ιερισσός Χαλκιδικής
Τόπος κατοικίας: Ιερισσός Χαλκιδικής
Διεύθυνση: 26ης Σεπτεμβρίου 43
Επάγγελμα: Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση

  1. Πτυχίο Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας με βαθμό «Λίαν Καλώς»
  2. Πτυχίο Σχολικής Επιμόρφωσης Λειτουργών Δημοτικής Εκπαίδευσης Σ.Ε.Λ.Δ.Ε με βαθμό «Άριστα»
  3. Πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (εξομοίωση) με βαθμό «Άριστα»

Συμμετοχή σε επιστημονικούς φορείς
Μέλος και πρόεδρος της Παιδαγωγικής Εταιρίας Ειδικής Αγωγής (Π.Ε.Ε.Α.). Συμμετείχα στη διοργάνωση ετήσιων επιμορφωτικών σεμιναρίων με συνεργασία της Π.Ε.Ε.Α. με Πανεπιστήμια, προϊσταμένους και σχολικούς συμβούλους της γενικής και ειδικής εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη κεντρική Μακεδονία.
Με την πράξη 3/2-3/199 ορίστηκα ως επιστημονικός υπεύθυνος στο πρόγραμμα του Ψυχολογικού Κέντρου Βόρειας Ελλάδας, στον άξονα HORIZON για επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων με ειδικές ανάγκες του Υπουργείου Εργασίας.
Συμμετοχή σε σεμινάρια-συνέδρια-ημερίδες

  1. Εισηγήσεις

1ο Θέμα: Διδακτικό υλικό προσαρμοσμένο στο σύστημα ΜΑΚΑΤΟΝ για τη διδασκαλία «Πρώτης Ανάγνωσης» για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
2ο Θέμα: Χαρτογράφηση της ειδικής αγωγής στην Ελλάδα
3ο Θέμα: Πρόγραμμα γλωσσικής ανάπτυξης και παρουσίαση διδακτικού υλικού βασισμένο στο ΜΑΚΑΤΟΝ, που διοργανώθηκε από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας  στο Ν. Ημαθίας

  1. Βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίων και ημερίδων με θέμα: τον αυτισμό και άλλα θέματα ειδικής αγωγής μέσα από προγράμματα όπως: HORYZON και SOCRATES του Α.Π.Θ

Άλλες δραστηριότητες
Συμμετοχή στο πρόγραμμα AOCRATES/COMENIUS και μετάβαση σε Γερμανία-Πολωνία, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις Προγραμμάτων του ΥΠ.Ε.Π.Θ.
Διετέλεσα αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Ιερισσιωτών Θεσσαλονίκης.