Ο ΠΟΤ μετά την επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου πανηγύρισε μια ακόμη, τη νίκη στο Χαλκιδικιώτικο ντέρμπι στη Γ’ Εθνική κόντρα στον Άρη Παλαιοχωρίου.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση και μόλις στο 3′ ο Σιμόνι έγραψε το 1-0. Το σκορ του πρώτου μέρους ήταν υπέρ των κιτρινόμαυρων. Στην επανάληψη, όμως, η Τρίγλια πήρε τα ηνία. Αρχικά, ο Μπέσσας ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά όπως άνοιξε το σκορ ο Σιμόνι. Στο 77′ ο ΠΟΤ σημείωσε την ολική ανατροπή όταν σε αντεπίθεση ο Ντούγκα έσπασε τη μπάλα και ο Χαρίσης την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Αρκετά δυνατό παιχνίδι από τις δυο ομάδες δείγμα του βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Αμφότερες έχασαν ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα, ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Καραμπάς(Παλαιοχώρι) και Μπέσσας(Τρίγλια).
Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δημιουργήθηκε σύγχυση καθώς ο Άρης Παλαιοχωρίου ισοφάρισε προς στιγμήν ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα του Σιμόνι από υπόδειξη του βοηθού του για χέρι κάτι που έφερε την αντίδραση των γηπεδούχων.
Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΟ Τρίγλιας 1-2
Συνθέσεις:
Παλαιοχώρι(Παντζιαράς): Βασιλειάδης, Δημητρακόπουλος, Καραμπάς, Λαγόντζος, Αποστολάς, Πολυζωίδης, Μάνιος, Κεφαλάς, Ιγνατίδης, Κωτάκης, Σιμόνι
Αλλαγές: Χαρίσης, Αλωπούδης, Σκέμπι, Τσιντογιάννης)
Τρίγλια(Γεωργιάδης): Καραϊτης, Μενεγκάλι, Μπέσσας, Μιλκούδης, Σαρβανίδης, Μουτζίκος, Ευθυμιάδης, Σουάνης, Ντούγκα, Σταυρόπουλος, Λιόνης
Αλλαγές: Πάλλας, Καρατζάογλου, Προκοπίου, Ζώτος.
Βαθμολογία
1 Βέροια 48
2 Άρης Παλαιοχωρίου 44
3 ΠΟ Τριγλίας 43
4 Νίκη Αγκαθιάς 41
5 Εδεσσαϊκός 38
6 Αλμωπός Αριδαίας 37
7 Αγροτικός Αστέρας 34
8 Μακεδονικός 32
9 ΑΣ Γιαννιτσά 30
10 ΠΑΟ Κουφαλίων 18
11 Ολυμπιακός Κυμίνων 18
12 ΑΠΕ Λαγκαδά 13
13 Ερμής Αμυνταίου 12
14 Μελιτέας Μελίτης 12