Στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, οι μικροί μαθητές όλων των παιδικών σταθμών του Δήμου Πολυγύρου πρωταγωνίστησαν στις γιορτές, που οργανώθηκαν την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 από τις εκπαιδευτικούς και το προσωπικού των σταθμών με την υποστήριξη του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης».

Τα παιδιά έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό, συμμετέχοντας σε θεατρικά, απαγγέλλοντας ποιήματα και τραγουδώντας επετειακά τραγούδια. Χάρισαν χαμόγελα υπερηφάνειας και δάκρυα συγκίνησης στους γονείς τους, οι οποίοι παρακολούθησαν τις γιορτινές εκδηλώσεις και φρόντισαν να απαθανατίσουν με κάμερες και τα κινητά τους τηλέφωνα κάθε στιγμή… Φυσικά κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα όλων και ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια.

Η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου, ευχαρίστησε το προσωπικό των παιδικών σταθμών που μίλησε στα παιδιά για τη διπλή γιορτή της πατρίδας μας, για τους ατρόμητους ήρωες και ηρωίδες που πολέμησαν και έδωσαν τη ζωή τους για τη λευτεριά μας και για το χαρμόσυνο νέο, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Συνεχάρη τα παιδιά για τις υπέροχες γιορτές, για τις όμορφες κατασκευές με τις οποίες στόλισαν τους χώρους των παιδικών σταθμών και ευχήθηκε στους γονείς καλή δύναμη και συνέχεια στο δύσκολο έργο τους.

Σήμερα 25η Μαρτίου το πρωί τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Ολύνθου παρέλασαν γεμάτα περηφάνια και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παραβρισκόμενων , που συγκινημένοι παρακολουθούσαν την παρέλαση.