Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (16 Απριλίου 2019) στο Επιμελητήριο Πιερίας, ημερίδα που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία».
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από εκπροσώπους συλλόγων και φορέων που δραστηριοποιούνται σε θέματα προστασίας των κοινωνικών δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και αναπτύχθηκαν ζητήματα που αφορούν τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους.
Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, αντιπροσωπεία μαθητών της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, αστυνομικό προσωπικό και πλήθος πολιτών, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά.
Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει με παρόμοιες δράσεις να συμβάλλει στην  ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, με στόχο την εξασφάλιση της προστασίας όλων των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και τη βελτίωση της καθημερινής τους διαβίωσης.