Αρκετός κόσμος στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ για την Καρδιολογική Κλινική

4 Μαρτίου 201519:45

Αρκετά ικανοποιητική  ήταν η συμμετοχή στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης για το θέμα της Καρδιολογικής Κλινικής.

syllalitirio 4Την κινητοποίηση διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ και τηρουμένων των αναλογιών συγκέντρωσε αρκετό κόσμο, που διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί επί μήνες στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης ζητώντας λύση στο πρόβλημα και αποτροπή της αναστολής λειτουργίας της Κλινικής.

Ι. Μπούτος: Ζητάμε μόνιμη λύση σε εύλογο χρονικό διάστημα

syllalitirio 3Ο Πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ ανέφερε: «Ζητάμε έστω μια πρόχειρη λύση για την αρχή αλλά και μια μόνιμη λύση γιατί εδώ και τρία χρόνια λειτουργεί με δανεικούς γιατρούς και ημίμτετρα. Υπήρχαν μνημονιακές κυβερνήσεις που απαγόρευσαν τις προσλήψεις και δημιούργησαν το πρόβλημα « είπε και πρόσθεσε πως τώρα ζητείται να στελεχωθεί η Κλινική με μόνιμους γιατρούς, όπως ήταν πριν 3-4 χρόνια, ώστε να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr