dimitreia_dafnona_4

Οριστική ακύρωση για Βιτάλη στο Δαφνώνα λόγω υγείας. Η ανακοίνωση του Κέντρου Πολιτισμού

1 Αυγούστου 201410:12

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα το ρεπορτάζ του XanthiPress.gr γύρω από την ακύρωση της Συναυλίας με την Ελένη Βιτάλη στο Δαφνώνα.

Από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης έγινε γνωστό το εξής: Σας γνωστοποιούμε ότι, στα πλαίσια των “Δημητρείων” στο Δαφνώνα Ξάνθης η προγραμματισθείσα συναυλία με την Ελένη Βιτάλη το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 και ώρα 21.00, ακυρώνεται λόγω ασθένειας της καλλιτέχνιδος.

Την ίδια μέρα και ώρα, θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε τους Κωνσταντίνο & Ματθαίο Τσαχουρίδη και την Πέλλα Νικολαϊδου, οι οποίοι θα μας οδηγήσουν σ’ ένα μουσικό – χορευτικό ταξίδι, με μια εκρηκτική αδελφική συμμαχία αλλά και μια σπάνια μουσική σύμπραξη, που καταργεί τα καθιερωμένα μουσικά «σύνορα».

Θα ακουστούν οι τελευταίες συνθέσεις των καλλιτεχνών, καθώς επίσης και γνωστά κομμάτια σε ένα σύγχρονο αμάλγαμα παράδοσης και εξέλιξης. Μια απρόβλεπτη μουσική συνεύρεση αρχέγονων και μοντέρνων ήχων.

Μετά από δεκαπέντε χρόνια μουσικών σπουδών μελέτης και έρευνας στο Λονδίνο, τα δύο αδέλφια, διδάκτορες του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, μας ταξιδεύουν ως πολίτες του κόσμου στις μουσικές γειτονιές του, αγκαλιάζοντας ένα παγκόσμιο ethnic ρεπερτόριο έχοντας ως βασικά μέσα έκφρασης την ανθρώπινη φωνή και την ποντιακή λύρα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr