Πέστροφα τηγανητή με αμύγδαλα

26 Ιανουαρίου 201513:16

Ένα πιάτο μοσχοβολιστό, με βαθιά και έντονη γεύση που ζητά μια απαλή γαρνιτούρα όπως βραστές πατάτες με ελαιόλαδο, λεμόνι και μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή εστραγκόν.

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr