Πρωτοφανείς καταστροφές από ανεμοστρόβιλο στη Ροδόπη

25 Οκτωβρίου 201410:46

Πρωτοφανείς ήταν οι ζημιές που προκάλεσε στον οικισμό της Μελέτης του πρώην Δήμου Αιγείρου ο ξαφνικός ανεμοστρόβιλος συνοδευόμενος από  έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης . 

Τα καιρικά φαινόμενα της τελευταίας ημέρας ήταν ιδιαίτερα σφοδρά, όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι της περιοχής, ενώ οι ζημιές που προκλήθηκαν σε κεραμοσκεπές, μαντρότοιχους και περιφράξεις των κατοικιών ήταν μαζικές και σχεδόν ολοκληρωτικές, με παράλληλη διακοπή ρεύματος. Σε κάποιες περιπτώσεις απεφεύχθησαν τα χειρότερα, καθώς συμπολίτης μας, οδηγός δίκυκλου, τραυματίστηκε ελαφρά, όταν παρασύρθηκε από ριπές ανέμων σε κολώνα.

Η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ενημερώθηκε άμεσα ενώ ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, περιφερειακός σύμβουλος, Νίκος Τσαλικίδης βρέθηκε εγκαίρως στην περιοχή, όπου σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο και τις υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής, συντονίστηκαν οι προσπάθειες για καταγραφή των ζημιών και προώθηση του αιτήματος για άμεση ικανοποίηση των ζημιωθέντων.

Θρακική Γη

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr