Η Samsung τώρα παρατάει τα σχέδιά της για δημιουργία «έξυπνου ηχείου»

Η Samsung τώρα παρατάει τα σχέδιά της για δημιουργία «έξυπνου ηχείου»
Πριν από λίγες ημέρες έγιναν γνωστές οι προθέσεις της Samsung να δημιουργήσει ένα δικό της έξυπνο ηχείο στα πρότυπα των Amazon Echo, Google Home, με ενσωματωμένο τον ψηφιακό βοηθό Bixby.

Ωστόσο, νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Korea Herald αναφέρει ότι η εταιρεία παρατάει τα συγκεκριμένα σχέδια καθώς θεωρεί ότι δεν θα μπορέσουν να της αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Η ανώνυμη πηγή που μίλησε στην εφημερίδα δηλώνει ότι «η Samsung προς το παρόν δεν θεωρεί ότι τα ηχεία με ενσωματωμένη AI θα της αποφέρουν ουσιαστικό όφελος, καθώς ήδη η παγκόσμια αγορά έχει κυριαρχηθεί από την Amazon ενώ η κορεατική αγορά είναι αρκετά μικρή για να δημιουργήσει σημαντικά κέρδη».

Το αξιοπερίεργο είναι ότι το δημοσίευμα έρχεται μία ημέρα μετά την ανακοίνωση διάθεσης του Bixby στις συσκευές Galaxy S8 και S8+ που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που υποτίθεται ότι θα οδηγήσει σε περαιτέρω βελτίωση των ικανοτήτων του ψηφιακού βοηθού της Samsung.

Επίσης αξιοπερίεργη είναι η διαπίστωση ότι «η αγορά έχει κυριαρχηθεί από την Amazon». Μάλιστα, πρόσφατη έρευνα της Global Market Insights προβλέπει ότι η παγκόσμια αγορά «έξυπνων ηχείων» θα φτάσει σε αξία τα 13 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2014.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Xanthi Times

Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Ιούλιος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Πρόσφατα άρθρα

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop

Υπηρεσίες Κατασκευής & Φιλοξενίας Ιστοσελίδων