Το “αλιεύσαμε”  από τον προσωπικό λογαριασμό του γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστη Αντωνιάδη και το μεταφέρουμε αυτούσιο.

“4 φωτιές μυστήριο στην Ξάνθη – Τι φοβούνται στην Πυροσβεστική”, γράφουν τα τοπικά site!
Όσο συνεχίζονται να πουλιούνται περιουσίες στους Βούλγαρους, οι οποίοι άλλωστε συμβάλουν στην “τουριστική ανάπτυξη του τόπου”, βεβαίως, βεβαίως, η Πυροσβεστική να είναι βεβαία ότι οι 4 μάλλον θα πολλαπλασιαστούν.
Όπως επίσης να είμαστε βέβαιοι ότι θα φυτρώσουν διαφορά τροχόσπιτα, κοντέινερ, λυόμενα μέσα στα περιαστικά δάση.
Όπως επίσης να είμαστε βέβαιοι ότι και ρεύμα θα πάρουν και νερό.
Όπως επίσης να είμαστε βέβαιοι ότι όσοι καταγγέλλουν αυτές τις καταστάσεις, η απάντηση από τους τοπικούς άρχοντες είναι να σφυρίζουν αδιάφορα και να δηλώνουν ότι είναι κακεντρεχείς αυτά και δεν συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου. Που τα ξέρω όλα αυτά;
Τα ίδια έγινα και πέρσι στο Μυρωδάτο και καταγγέλθηκαν από τον γράφων, μάλιστα το θέμα πήρε και πανελλαδικές διαστάσεις.
Και;
Τα αυθαίρετα από 40 γίνανε 100!
Και;
Όλα καλά! WELCOME LEVA!
Φυσικά η Περιφέρεια πανηγυρίζει δηλώντας οι αντιπεριφερειάρχες ενθουσιασμένοι από την αύξηση των αφίξεων.
Οι κάτοικοι δεν μιλάνε, γιατί ελπίζουν να πουλήσουν τα χωράφια τους σε καλύτερη τιμή.
Οι ιδιοκτήτες παραθαλάσσιων κατοικιών, νιώθουν ότι έπιασαν το τζόκερ!
Οι μηχανικοί θα κάνουν την παλαβή για να πάρουν τα εξτραδάκια τους.
Οι επαγγελματίες εστίασης όμως πάρα τον αρχικό τους ενθουσιασμό, βλέπουν ότι με περισσότερο κόσμο έχουν μικρότερους τζίρους! ΠΩΣ ΓΚΕΝ ΓΚΕΝ ΑΥΤΟ;

Αλλά μυστήριο οι ΦΩΤΙΕΣ!

Όταν όμως καμιά φορά στα επόμενα χρόνια γίνει καμιά στραβή και “Ο Στρατηγός Άνεμος” κάψει περιουσίες, όλοι μαυρισμένοι από τις φλόγες και τα αποκαΐδια, από την μάχη με την φωτιά, θα λένε έξαλλοι, που είναι αυτό “Το Μπουρδέλο Κράτος” να μας προστατεύσει. Μα φίλτατε, αυτό το μπουρδέλο εκμεταλλεύτηκες εσύ, την αδράνεια του και έκανες ότι έκανες και νομιμοποίησες ότι νομιμοποίησες. Επομένως από το ίδιο μπουρδέλο που ήταν αδρανή και χωρίς προγραμματισμό για τις παρανομίες σου, μην περιμένεις να κινητοποιηθεί και να γίνει ξαφνικά ενεργό, ΤΕΣΠΑ;.