Το εξειδικευμένο συνεργείο Α. Γούσης και Καρα Οσμαν Συνάν, μεταφέρθηκε

Η ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Με μία λιτή ανακοίνωση το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων των Α. Γούσης και Συνάν Καρα Οσμάν  στην Ξάνθη, γνωρίζει στην πολυπληθή πελατεία του ότι οι εγκαταστάσεις του  συνεργείου μεταφέρθηκαν στο 2ο Χλμ Ξάνθης Καβάλας.

«Σας ενημερώνουμε ότι η μεταφορά των εγκαταστάσεων του συνεργείου μας στη νέα μας διεύθυνση έχει ολοκληρωθεί. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα μας βρείτε … στο 2χιλ Ξάνθης Καβάλας τηλ. 2541083705»

Το συνεργείο μεταφέρθηκε σε έναν πολύ μεγαλύτερο χώρο που μπορεί να εξυπηρετεί ταυτόχρονα πολλά οχήματα καθώς επίσης και τα εξειδικευμένα μηχανήματα ελέγχου και επισκευής οχημάτων.

Παράλληλα δε ο χώρος στάθμευσης των οχημάτων είναι πάρα πολύ άνετος. Ο κ. Συνάν δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επιλογή του χώρου της μετεγκατάστασης του εξειδικευμένου συνεργείου τους. Οι λόγοι που επιλέχθηκε αυτός ο χώρος,  όπως ο ίδιος εξήγησε τους λόγους της μεταφοράς της επιχείρησης του, Είναι ένας πολύ άνετος και εξυπηρετικός χώρος. «Χρειαζόμασταν ένα μεγαλύτερο χώρο. Δεν θέλαμε να στεναχωρούμε τους πελάτες μας βάζοντας ραντεβού αρκετών ημερών πίσω γαιτί ο προηγούμενος χώρος δεν χωρούσε. Τώρα έχουμε οργανώσει έτσι το συνεργείο μας όπου πλέον χωρούν μέσα ταυτόχρονα πολλά οχήματα και δεν καθυστερούμε τους πελάτες μας.  Οργανώνουμε τον χώρο υποδοχής των πελατών μας όπου μπορούνε, μόλις ολοκληρωθεί, να βρίσκονται σε έναν ζεστό χώρο το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, μέχρι να τελειώσει το σέρβις και η επισκευή του οχήματος τους».

Η άψογη δουλειά τους και οι λογικές τιμές τους, τους έχουν καταχωρήσει πολύ ψηλά στις επιλογές των Ξανθιωτών και όχι μόνο. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι ιδιοκτήτες οχημάτων από διπλανές πόλεις, επιλέγουν το δικό τους συνεργείο για το σέρβις και τις επισκευές των οχημάτων τους. Τελικά, είναι η ποιο αξιόπιστη λύση στην Ξάνθη.

edf

edf

edf