Η Βούλα Ελευθεριάδου ήθελε να γίνει Διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής | xronos.gr
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ «ΚΑΛΕΙ» ΜΑΞΙΜΟΥ

Η Βούλα Ελευθεριάδου ήθελε να γίνει Διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής

07/12/19 - 10:00
3242345325-39.jpg

Παρά την μη επιλογή της, μάλλον δεν κακιώνει με τη Νέα Δημοκρατία

Έξι μήνες αποχής από τη δημόσια σφαίρα -και μάλιστα «συνειδητής»- μέτρησε η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Ελευθεριάδου, που στις τελευταίες εκλογές είχε ζητήσει και την ψήφο των Ροδοπιτών στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. 

Η ίδια όμως έσπασε το εμπάργκο στον εαυτό της και χρησιμοποίησε τα social media της για να πει ότι «η αλήθεια λοιπόν είναι, πως έκανα αίτηση για τη θέση της Διοικητού στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, γιατί πραγματικά ήθελα να προσφέρω στον τόπο μου, με την κατάρτιση και την εμπειρία τόσων ετών στον χώρο».

Συνεχίζοντας την άρση του αυτό-εμπάργκο της και μιλώντας στο ράδιο Χρόνος 87.5fm η κα Ελευθεριάδου εξήγησε ότι το μήνυμά της είχε αποδέκτες «την κοινωνία της πόλης μας και την κοινωνία της Ροδόπης» και δευτερευόντως το ίδιο το κόμμα.

Αν και απέφυγε να σχολιάσει τον διορισμό της Μάγδας Γιαμουστάρη στη θέση που η ίδια ήθελε να καταλάβει, σημείωσε ότι «δεν έκανα την ανάρτηση για να πω ότι είμαι καλύτερη από κάποιον ή κάποιαν άλλη».

Πάντως, όσοι διάβασαν την ανάρτησή της, θα κατάλαβαν ότι άφησε αιχμές για τον τρόπο που παίζεται το πολιτικό παιχνίδι υποστηρίζοντας ότι «έφαγα τόνους λάσπης», ενώ στον ραδιοφωνικό αέρα είπε ότι «όλοι ξέρουμε πως παίζεται το παιχνίδι, δεν μπαίνουμε ως αγγελούδια στην πολιτική, αλλά κάπου πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια».

Παραμένει στις επάλξεις
Παρά την πικρία που της άφησε η συμμετοχή της στις εκλογές και η κατάσταση με τους διοικητές των νοσοκομείων, που προκάλεσε «ένα γενικό κύμα δυσαρέσκειας» και μάλιστα σε ανθρώπους «εντός του κόμματος», η κα Ελευθεριάδου δεν κρεμάει τα παπούτσια της, ούτε και σηκώνει την πέτρα του αναθέματος κατά της Νέας Δημοκρατίας. «Ποτέ δεν απογοητεύομαι στη ζωή μου»,  είπε στη ραδιοφωνική της συνέντευξη και εξήγησε ότι «το τι θα κάνω από δω και πέρα θα το αποφασίσω αργότερα».

Πάντως, αυτοπροσδιορίζεται ως «ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τα κοινά» και ως εκ τούτου «είναι δύσκολο να πει ‘γίνομαι ιδιώτης’». Άρα λοιπόν «ένας άνθρωπος που είναι μέσα στην κοινωνία και θέλει να προσφέρει, μπορεί να βρει τρόπους», κατέληξε.

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr