Follow us

Το ηλεκτρικό scooter της Seat (video): Θα κυκλοφορήσει το 2020 και θα προσφέρει αυτονομία 115 km

gocar.gr
ΓΡΑΦΕΙ: GOCAR.GR
Το ηλεκτρικό scooter της Seat (video) (1)

Τις λύσεις αστικής κινητικότητας (urban mobility) παρουσιάζει η Seat στην έκθεση Smart City Expo που διεξάγεται στη Βαρκελώνη. Εκεί αποκαλύφθηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας, Luca de Meo, το ηλεκτρικό scooter. Προσωρινά είναι σε πρωτότυπη μορφή, όμως η έκδοση παραγωγής θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους το 2020.

Η μέγιστη ισχύς του e-Scooter concept είναι 15 ίπποι (11 kW) – αντίστοιχη με αυτή ενός συμβατικού scooter 125 cc – ενώ η ροπή φθάνει τα 240 Nm. Η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 100 km/h και η επιτάχυνση από στάση στα 50 km/h διαρκεί 3,8 sec. Σύμφωνα με τη Seat, η αυτονομία με μία φόρτιση ανέρχεται σε 115 km, υπεραρκετή για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη.

Η μπαταρία μπορεί να αφαιρείται ώστε να φορτίζεται στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, με κόστος σε ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 0,7€ ανά 100 km. Κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος για δύο κράνη, ενώ μέσω εφαρμογής ο αναβάτης θα μπορεί να βλέπει το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας στο κινητό του τηλέφωνο.

Τα προϊόντα της Seat, όπως το ηλεκτρικό πατίνι e-Kickscooter, απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε πλατφόρμες κοινής χρήσης.

Το ηλεκτρικό scooter της Seat (video)

Το ηλεκτρικό scooter της Seat (video) (1)

Το ηλεκτρικό scooter της Seat (video) (2)

Το ηλεκτρικό scooter της Seat (video) (3)

banner

Το ηλεκτρικό scooter της Seat (video) (4)

Το ηλεκτρικό scooter της Seat (video) (5)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα