Follow us

Tinder : Στέλνει ζευγάρι που δεν έχει βρεθεί ποτέ ταξίδι στη Χαβάη

Πριν τρία χρόνια, η Michelle Arendas και ο Josh Avsec έκαναν match στο Tinder (γνωστή εφαρμογή γνωριμιών) και από τότε μιλάνε συχνά σε μηνύματα, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί ποτέ από κοντά.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Tinder

Οι συζητήσεις τους είναι τόσο μοναδικές που κατάφεραν να γίνουν viral, και το Tinder αποφάσισε να τους κάνει την πιο απίστευτη έκπληξη και να τους στείλει στο πρώτο τους ραντεβού.

Σύμφωνα με το BuzzFeed, η Michelle και ο Josh είναι φοιτητές στο Kent State University στο Ohio των ΗΠΑ, και έκαναν match το 2014. «Το Tinder ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για όλους τότε. Είχα κάνει match με διάφορες κοπέλες και το είχα πάρει στην πλάκα», είπε ο Josh στο δημοφιλές site. «Τους έστειλα κάποια χιουμοριστικά μηνύματα, και μετά πέτυχα τη Michelle. Μου φάνηκε κάπως διαφορετική, οπότε ήθελα να της στείλω κάτι διαφορετικό».

Ο Josh έστειλε στη Michelle αφού έκαναν match, αλλά εκείνη δεν απάντησε για δύο μήνες, μέχρι που απολογήθηκε γιατί το κινητό της είχε κλείσει από μπαταρία. Μετά από αυτό, ο ένας έστελνε μήνυμα στον άλλο για μήνες και ζητούσε συγγνώμη για την καθυστέρηση.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα