Follow us

Αυτό Είναι Το Νέο Πρόγραμμα Του ΑΝΤ1: Ο Γιάννης Λάτσιος αποκάλυψε όσα πρόκειται να δούμε τη νέα σεζόν!

Ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και αποφάσισε να δώσει μια μικρή γεύση όσων πρόκειται να δούμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη μικρή οθόνη.

Γιάννης Λάτσιος

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 μας αποκάλυψε πως το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχίσει με τον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα» για ακόμα μία χρονιά, έχοντας κατακτήσει πλέον τον τίτλο της μακροβιότερης εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση. Το εντυπωσιακό, μάλιστα, στοιχείο για τη φετινή σεζόν του Γιώργου Παπαδάκη είναι πως ήταν η πιο επιτυχημένη σε ποσοστά τηλεθέασης σε σχέση με την τελευταία πενταετία.

Τη σκυτάλη, όπως όλα αυτά τα χρόνια, θα παίρνει το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά επικεφαλής. Όπως είναι γνωστό, η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 θα επιστρέψει με ανανεωμένη ομάδα συντελεστών, αφού πολλά από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούσαν φέτος σε αυτό θα βρεθούν εκτός. Στην ίδια τακτική θα συνεχίσει και η Ζέτα Μακρυπούλια με το «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» που κρίνεται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα εγχειρήματα της φετινής σεζόν.

Το νέο στοιχείο στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είναι το καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Still Standing». Πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο quiz γνώσεων που ο νικητής θα μπορεί να κερδίζει και το ποσό του αντιπάλου του, ενώ ο χαμένος θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του αφού το πάτωμα θα χάνεται και θα βρίσκεται στο κενό.

Σειρά θα παίρνει η ελληνική διασκευή της καθημερινής σειράς «Χουάνα Η Παρθένα» που πλέον έχει τίτλο «Παρθένα Ζωή». Η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 θα έχει πρωταγωνίστρια μία νέα ηθοποιό, της οποίας το όνομα δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμα, ωστόσο ο σκηνοθέτης θα είναι ο Πιέρος Ανδρικάκος που υπέγραφε σκηνοθετικά το πολύ επιτυχημένο «Ταμάμ».

Οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 επιστρέφουν στις 8. Μετά το πείραμα της κατά μέτωπο σύγκρουσης με τον Αντώνη Σρόιτερ, που μάλλον κόστισε και στους δύο σταθμούς, ο Νίκος Χατζηνικολάου, σε συνεργασία με τον Γιάννη Μιχελάκη, θα λέει τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας στην παραδοσιακή ώρα του δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Μάλιστα, το δελτίο ειδήσεων θα είναι ανανεωμένο τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε εικόνα.

Το δυνατότερο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αναμφίβολα για το α' μισό της σεζόν είναι το «Nomads». Το adventure show αποτελεί την υπερπαραγωγή του καναλιού για τη φετινή σεζόν και αναμένεται να κυριαρχήσει στους πίνακες τηλεθέασης βασιζόμενο τόσο στην πλοκή του όσο και στην καθημερινή του παρουσία στο prime time του καναλιού. Από Δευτέρα έως Παρασκευή το «Nomads» θα πρωταγωνιστεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ενώ κάθε Παρασκευή θα παρακολουθούμε ένα παράλληλο live show με δύο παρουσιαστές, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα βρίσκεται στις Φιλιππίνες αλλά και ένα ακόμα πρόσωπο έκπληξη που θα βρίσκεται σε πλατό στη Αθήνα και θα συντονίζει τη ροή του προγράμματος που θα κορυφώνεται με την αποχώρηση του παίκτη κάθε εβδομάδα. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ενώ έχοντας σημειώσει ήδη τεράστια επιτυχία σε δεκάδες χώρες, το «Nomads» έρχεται φέτος το φθινόπωρο πρώτη φορά σε Ευρώπη και Ελλάδα, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

Στο prime time του ΑΝΤ1 ωστόσο θα δούμε ακόμα μία νέα σειρά, που θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα. Πρόκειται για το «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» που θα πραγματεύεται τη ζωή 5 χωρισμένων ανδρών που μέσω μιας σειράς καταστάσεων θα κληθούν να συγκατοικήσουν και να στήσουν τη νέα τους ζωή μαζί.

Μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο, στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έχει η late night ζώνη. Τα πολύ επιτυχημένα «ΟΛΑ» και «The 2Night Show» παραμένουν στη φαρέτρα, ωστόσο είναι αμφίβολο αν και πότε θα τα δούμε δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει αφενός ο Θέμος Αναστασιάδης και της απουσίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου εκτός Ελλάδος για τα γυρίσματα του «Nomads».

Μοιραία πρωταγωνιστής της νυχτερινής ζώνης του ΑΝΤ1 και των talk shows γίνεται ο Γιώργος Λιάγκας. Ακόμα η εκπομπή μπορεί να μην έχει επίσημο τίτλο, ωστόσο η κύρια διαφοροποίησή της με τα ανταγωνιστικά shows είναι πως εδώ θα κυριαρχεί το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα που τη φετινή σεζόν απουσίασε αισθητά από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ουσιαστικά ο διάσημος παρουσιαστής θα επιστρέψει σε αυτό που τον χαρακτήρισε και στο «Πρωινό», ενώ στο πλευρό του δεν θα έχει ένα συμβατικό πάνελ με την κλασική έννοια του όρου αλλά σημαντικούς σχολιαστές που θα ανοίγουν επί ίσοις όροις συζήτηση μαζί του για τα θέματα της επικαιρότητας.

Σχετικά με το κεφάλαιο «Ράδιο Αρβύλα», ο Γιάννης Λάτσιος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει λάθος την επιλογή να βγαίνει η εκπομπή ανά δεκαπενθήμερο και τόνισε πως επιδίωξη και των δύο πλευρών είναι να υπάρχει εκπομπή του Αντώνη Κανάκη σε εβδομαδιαία βάση. Η δήλωση αυτή ωστόσο δεν αποκλείει να δούμε μια νέα εβδομαδιαία εκπομπή με την υπογραφή της καυστικής τετράδας και το «Ράδιο Αρβύλα» σε επεισόδια επετειακού χαρακτήρα.

Για το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, ο Γιάννης Λάτσιος δεν θέλησε να ανοίξει εκτενώς τα χαρτιά του διευκρινίζοντας μόνο πως θα υπάρχει νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στη θέση του «ΣουΚου». Χωρίς να αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο για την ομάδα των παρουσιαστών, ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1 τόνισε πως θα δούμε μια ολοκαίνουρια εκπομπή που θα στηθεί από μηδενική βάση, ωστόσο η φήμη για παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε αυτή τη ζώνη φαίνεται να μην ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Τέλος, η εβδομάδα για το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα κλείνει με το «Sunday Live Show». Πρόκειται για την ελληνική εκδοχή του Saturday Night Take Away που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τα λαμπερά shows που είδαμε στο παρελθόν από τη Ρούλα Κορομηλά. Αφήνοντας πίσω την αισθητική της ιταλικής τηλεόρασης, το υπερεπιτυχημένο show της βρετανικής τηλεόρασης έρχεται στην Ελλάδα και αναμένεται να συνδυάσει διαδραστικά παιχνίδια, έντονη συγκίνηση, στοιχεία comedy show με μουσικό πρόγραμμα και λαμπερούς καλεσμένους. Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, ο Γιάννης Λάτσιος το χαρακτήρισε ως «slot πολύ σημαντικό» για αυτό και επέλεξαν ένα κορυφαίο, ζωντανό, family entertainment show όπου όλα μπορούν να συμβούν. παρουσιάζοντας ένα “variety” πρόγραμμα, πολυεπίπεδο, με διαφορετική αισθητική προσέγγιση και δράσεις εκτός και εντός studio.

Το format απαιτεί δύο παρουσιαστές ενώ τα υποψήφια ονόματα που ακούστηκαν για τις θέσεις αυτές ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και ο Νίκος Μουτσινάς με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώθηκαν ή διαψεύστηκαν από τον Γιάννη Λάτσιο. Αντίθετα, ο ίδιος διευκρίνισε πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα με τον Μάρκο Σεφερλή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί σε πρώτη ανάγνωση πως ο Γιάννης Λάτσιος ήρθε να διορθώσει όσες αλλαγές έγιναν το διάστημα της απουσίας του από τον σταθμό, τονίζοντας πως δεν είναι σύμφωνος και με την κατάργηση της ζώνης που δημιούργησε ο ίδιος με αγαπημένες σειρές που παρακολούθησε το κοινό τα προηγούμενα χρόνια, ενώ η επαναφορά του δελτίου ειδήσεων στις 8 το βράδυ και των «Ράδιο Αρβύλα» σε εβδομαδιαία βάση δείχνουν τη διάθεση που έχει να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό και κόστισαν σε τηλεθέαση στον σταθμό.

Σε επίπεδο προσώπων, δε, ο Γιάννης Λάτσιος φρόντισε να μας ενημερώσει πως εκτιμά πολύ τις δυνατότητες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, παρόλο που δεν συμφωνεί με το σύνολο των απόψεών του, ενώ δεν έκρυψε την εκτίμησή του προς το έμπειρο δίδυμο του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Αυτό Είναι Το Νέο Πρόγραμμα Του ΑΝΤ1

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

https://www.snapchat.com/add/SirConstantino

http://instagram.com/sirconstantino

https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα