Follow us

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Στο Φτιάξε Καφέ της Πέμπτης αποκάλυψαν το νέο επαγγελματικό βήμα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Μαρία Χάλαρη
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΡΗ
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Σύμφωνα με όσα είπε στενός συνεργάτης της στην εκπομπή, η γνωστή τηλεμαγείρισσα «δεν θα κάνει τηλεόραση του χρόνου. Αυτή την εποχή προέχουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις εκτός τηλεοπτικών στούντιο. Εκτός από το εστιατόριο της στην Αθήνα, ετοιμάζει κάτι στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Από το φθινόπωρο τα επαγγελματικά της ταξίδια στην Αμερική θα πυκνώσουν σημαντικά, αφού η ομογένεια εκεί την λατρεύει και σαν άνθρωπο και σαν μαγείρισσα».

«Πολύ σύντομα θα τακτοποιηθούν όλες οι οικονομικές της εκκρεμότητες που έχει η Αργυρώ Μπαρμπάριγου με τον ANT1. Η Αργυρώ αν και δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, εξακολουθεί να έχει άριστες σχέσεις μαζί της. Είναι φίλες και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Η Φαίη την αγαπά πολύ και επικοινωνούν σχεδόν καθημερινά» ανέφερε απαντώντας σε όσα έχουν γραφτεί για οικονομικές εκκρεμότητες με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο φινάλε του Πρωινού πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε on air ότι πιθανότατα να μείνει εκτός τηλεοπτικών πλατό την επόμενη σεζόν, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το επαγγελματικό της μέλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα