Follow us

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η αποκάλυψη για τον πολυσυζητημένο χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης «Στην Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Τρίτης.

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ο ηθοποιός μίλησε για τον πολυσυζητημένο χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και την εργασιοθεραπεία που κάνει τον τελευταίο καιρό.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση του πως η επιτυχία είναι ένας συνδυασμός τύχης και πολλής δουλειάς με την Κατερίνα Καραβάτου να τον ρωτάει αν η εργασιοθεραπεία τον βοηθάει να ξεχαστεί από κάτι καθώς και το αν η σύντροφος του θα μπορούσε να δεχθεί τις πολλές ώρες δουλειάς.

«Φαντάζομαι υπάρχει μια συνεννόηση αλλά από την άλλη σίγουρα θα υπάρχει και μια κατανόηση. Γιατί το θέμα είναι ποιος είναι απέναντι σου, τι μπορεί να σου προσφέρει, τι έχετε συζητήσει από πριν και που έχετε καταλήξει και καλώς ή κακώς το ζεις» εξήγησε.

Τόνισε μάλιστα πως «είμαι σε μια φάση που τα πράγματα αρχίζουν και καταλαγιάζουν, αρχίζουν και γίνονται πιο συνειδητοποιημένα και νομίζω θα με βοηθήσει σε όλο το φάσμα της ζωής μου από εδώ και πέρα και τώρα θα σου πω το κλασσικό "όλα για κάποιο λόγο γίνονται". Σίγουρα πάντως εμένα με βοηθάει στο να επανέλθω σε εμένα, στις αξίες μου, στο κέντρο μου» σχολιάζοντας πως είναι ένα θέμα το οποίο αφορά και τα συναισθήματα ενός άλλου ανθρώπου και δεν θα ήθελε να ερμηνευτούν με άλλον τρόπο τα λεγόμενα του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα