Follow us

Έλενα Πολυκάρπου: Το άλμπουμ της βάφτισης του γιου της

Η Έλενα Πολυκάρπου και ο σύζυγος της, Πέτρος, βάφτισαν, το απόγευμα της Πέμπτης, τον μικρό τους γιο. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα, Μάριος.

Έλενα Πολυκάρπου βάφτιση
Έλενα Πολυκάρπου

Το ζευγάρι βάφτισε τον μικρό στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου, στο Κτήμα 28, στις Αφίδνες. Μαζί τους σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα είχαν αρκετούς φίλους και συγγενείς. Η δημοσιογράφος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, ενώ είχε επιλέξει να φορέσει και το ίδιο ρούχο με την 7χρονη κόρης της, Βασιλική.

Έλενα Πολυκάρπου - εικόνα 2

Νονοί του μικρού ήταν η αδερφή της, Έρια Πολυκάρπου, η πολύ καλή της φίλη και αρχισυντάκτρια Γεωργία Σαμπάνη και ο πολυαγαπημένος της ξάδερφος Ορέστης Νικολιδάκης.
Έλενα Πολυκάρπου - εικόνα 3

Έλενα Πολυκάρπου - εικόνα 4

Έλενα Πολυκάρπου - εικόνα 5

Η δημοσιογράφος φόρεσε ένα υπέροχο θαλασσί φόρεμα, δημιουργία της Όλγας Καραβερβέρη. Το ίδιο σχέδιο φόρεσε και η κόρη της. Το στολισμό είχε αναλάβει η Ιωάννα Καραβερβέρη, όπου κυριαρχούσε το θαλασσί και το πράσινο χρώμα με σήμα κατατεθέν ένα παπιγιόν. Τα τραπέζια ήταν στολισμένα με βασιλικούς. Ενώ τα υπέροχα βαπτιστικά ήταν από το Stova bambini, το πολύ καλό της φίλο Στέλιο Μανωλά, σε αποχρώσεις σάπιο μήλο και μπλε.

Έλενα Πολυκάρπου - εικόνα 6

Έλενα Πολυκάρπου - εικόνα 7

Το όνομα του νεοφώτιστου, Μάριος, όπως και το όνομα του πατέρα της.

Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε και η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ο μικρός πήρε το όνομα του πατέρας της, τον οποίο έχασε όταν ήταν εκείνη 12 ετών. Η δημοσιογράφος ανάρτησε μια φωτογραφία, όπου είναι με τον μπαμπάς της και στο συνοδευτικό μήνυμα γράφει πως: «Μια μέρα που περίμενα χρόνια μια μέρα που σκεφτηκα για πρώτη φορά την μέρα που σε έχασα μπαμπά...Μια μέρα που δεν μπορώ να περιγράψω με λογια τι αισθάνθηκα...Ατελείωτη χαρά συγκίνηση γαλήνη αλλά και μια στεναχώρια γιατί ρε πατέρα να μην είσαι εδώ να ακουςεις το όνομα σου...Μπαμπά μου μου λείπεις 32 χρόνια σε σκέφτομαι κάθε μέρα και τελικά είναι δύσκολο γαμωτο χωρις τον πατερας σου...Ήρθε ομως ο Μαριος στην ζωή μου ξανά και για αυτό ευχαριστώ τον Πέτρο μου τον άντρα μου τον φίλο μου τον άνθρωπο μου που μαζί παλέψαμε πολύ για να έρθει στην ζωή ο Μαριος και που θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσεις θα ήσουν περήφανος για την επιλογή μου...το δεύτερο ευχαριστώ είναι για την μοναχοκόρη μας την Βασιλική γιατί εκείνη μετά από χρόνια έφερε το χαμόγελο στην Μανα μου και γιατί εκεινει πίστευε ποιο πολύ από όλους ότι θα αποκτήσει αδερφάκι...Τελος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαμα μου την Ριτα η αλλιώς Χιτλερ που ήταν Μανα και πατερας που ήταν αυστηρή που με έμαθε να εκτιμάω τα απλά να στέκομαι μόνη μου στα ποδια μου χωρις δεκανίκια κανενος με πολύ δουλειά που μας μεγάλωσε με πολλη κόπο που ενώ είμαι σε μια δουλειά υποθετικά γεμάτη λάμψη εκείνη με έμαθε να εκτιμώ ανθρωπους κανονικους...Πατέρα ποτε δεν θα σταματήσω να σε σκέφτομαι αλλά τώρα έχω την Βασιλική και τον Μάριο και νομίζω ότι σε έκανα περήφανο σήμερα...Μπορεί να είναι παλιομοδίτικο και καθόλου μοντέρνο αλλά είχα όνειρο τα παιδιά μας να πάρουν τα ονόματα των γονιών μας!!! Υ.Σ ξέχασα ένα ευχαριστώ σε δυο άνθρωπους σπουδαίους με σπάνια καρδιά δυο άνθρωπους που ήταν και είναι δίπλα μου χρόνια τώρα που με αγαπούν χωρίς ανταλλάγματα τον Θείο Φραγκίσκο και την Θεια Μαιρη σας αγαπώ πολύ σας ευχαριστώ για όλα!!!»

Μια μέρα που περίμενα χρόνια μια μέρα που σκεφτηκα για πρώτη φορά την μέρα που σε έχασα μπαμπά...Μια μέρα που δεν μπορώ να περιγράψω με λογια τι αισθάνθηκα...Ατελείωτη χαρά συγκίνηση γαλήνη αλλά και μια στεναχώρια γιατί ρε πατέρα να μην είσαι εδώ να ακουςεις το όνομα σου...Μπαμπά μου μου λείπεις 32 χρόνια σε σκέφτομαι κάθε μέρα και τελικά είναι δύσκολο γαμωτο χωρις τον πατερας σου...Ήρθε ομως ο Μαριος στην ζωή μου ξανά και για αυτό ευχαριστώ τον Πέτρο μου τον άντρα μου τον φίλο μου τον άνθρωπο μου που μαζί παλέψαμε πολύ για να έρθει στην ζωή ο Μαριος και που θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσεις θα ήσουν περήφανος για την επιλογή μου...το δεύτερο ευχαριστώ είναι για την μοναχοκόρη μας την Βασιλική γιατί εκείνη μετά από χρόνια έφερε το χαμόγελο στην Μανα μου και γιατί εκεινει πίστευε ποιο πολύ από όλους ότι θα αποκτήσει αδερφάκι...Τελος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαμα μου την Ριτα η αλλιώς Χιτλερ που ήταν Μανα και πατερας που ήταν αυστηρή που με έμαθε να εκτιμάω τα απλά να στέκομαι μόνη μου στα ποδια μου χωρις δεκανίκια κανενος με πολύ δουλειά που μας μεγάλωσε με πολλη κόπο που ενώ είμαι σε μια δουλειά υποθετικά γεμάτη λάμψη εκείνη με έμαθε να εκτιμώ ανθρωπους κανονικους...Πατέρα ποτε δεν θα σταματήσω να σε σκέφτομαι αλλά τώρα έχω την Βασιλική και τον Μάριο και νομίζω ότι σε έκανα περήφανο σήμερα...Μπορεί να είναι παλιομοδίτικο και καθόλου μοντέρνο αλλά είχα όνειρο τα παιδιά μας να πάρουν τα ονόματα των γονιών μας!!! Υ.Σ ξέχασα ένα ευχαριστώ σε δυο άνθρωπους σπουδαίους με σπάνια καρδιά δυο άνθρωπους που ήταν και είναι δίπλα μου χρόνια τώρα που με αγαπούν χωρίς ανταλλάγματα τον Θείο Φραγκίσκο και την Θεια Μαιρη σας αγαπώ πολύ σας ευχαριστώ για όλα!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Polykarpou (@epolykarpou) στις 19 Ιούλ, 2018 στις 4:33 μμ PDT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα