Follow us

Next Top Model: Πόλεμος στα παρασκήνια του πιο πολυσυζητημένου reality της σεζόν!

Η ρήξη ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρόσφατο επεισόδιο του Greece's Next Top Model φαίνεται πως είναι μόνο η... κορφή του παγόβουνου όσων συμβαίνουν στα γυρίσματα του reality.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Next Top Model

Μάλιστα, αυτό που δεν είδαμε στο GNTM της Δευτέρας είναι όσα ακολούθησαν της στιχομυθίας των δύο γυναικών της κριτικής επιτροπής. Πληροφορίες κάνουν λόγο για επεισόδιο στα παρασκήνια, αφού η Βίκυ Καγιά φαίνεται να ενοχλήθηκε έντονα από τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί «μοντέλου περασμένης δεκαετίας» με το γύρισμα εκείνης της ημέρας να διακόπτεται και τη σχέση των δύο γυναικών να μην είναι καλή.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό», ένας ακόμα έντονος τσακωμός φαίνεται να έχει συμβεί στα γυρίσματα των οντισιόν. Αυτή τη φορά όχι ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεργίου, αλλά το διάσημο μοντέλο και τον Δημήτρη Σκουλό. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, πάντως έκανε λόγο για αποκλειστικό ρεπορτάζ που ανέφερε ότι οι δύο κριτές έρχονται σε έντονη ρήξη σε ένα από τα επόμενα επεισόδια.

Αυτό, όμως, δεν είναι το μόνο «παρασκήνιο» για το Greece's Next Top Model!

Μετά τη σκηνή του προηγούμενου επεισοδίου που ο Δημήτρης Σκουλός άσκησε έντονη κριτική σε μια υποψήφια που δεν ικανοποιούσε τα standards του για το bootcamp με αποτέλεσμα να δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media αλλά και από εκπομπές που σχολίασαν το στιγμιότυπο, ο διάσημος φωτογράφος φαίνεται πως ενοχλήθηκε με την τελική μορφή του επεισοδίου και με τον τρόπο που αποτυπώθηκαν στη μονταρισμένη εκπομπή όσα είχε πει. Έτσι, πληροφορίες λένε πως ο γνωστός φωτογράφος μίλησε με την παραγωγή του reality και ζητώντας στα επόμενα επεισόδια να προστατευθεί περισσότερο η τηλεοπτική του εικόνα ώστε να μη διαμορφώνονται λανθασμένες εντυπώσεις μετά το μοντάζ της τελικής εκδοχής του επεισοδίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα