Follow us

Μαρία Μπεκατώρου: Τα έξι χρόνια προσπάθειας να αποκτήσει παιδί & η χειρότερη τηλεοπτική της στιγμή

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου ενώ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα concept της πορείας της. 

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Μαρία Μπεκατώρου

Η παρουσιάστρια του Still Standing μίλησε αρχικά για την πιο δύσκολη στιγμή στην προσωπική της ζωή που ήταν φυσικά η απώλεια του πατέρα της. «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ο θάνατος του μπαμπά μου. Ήταν κάτι που άλλαξε τη ζωή μου. Η αρρώστια του κράτησε δυο χρόνια. Αρρώστησε το 2011 και πέθανε το 2013. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι ο πατέρας μου έχει έξι μήνες ζωής, ενώ μια εβδομάδα πριν κανονίζαμε τις διακοπές μας στην Κεφαλλονιά, ήταν ένα τεράστιο σοκ. Ειδικά όταν αυτός ο άνθρωπος είναι κάποιος που δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Το χειρότερο για μένα ήταν ότι δεν θα ξαναμπορούσα να πω τη λέξη “μπαμπά”» δήλωσε.

Μαρία Μπεκατώρου

Όπως εξομολογήθηκε στο περιοδικό Down Town προσπαθεί έξι χρόνια να αποκτήσει παιδί και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό: «Φυσικά και υπήρξε περίοδος που με πήρε από κάτω. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και ο σύντροφος που έχεις. Το έχω πει και σε μια φίλη μου. Τι προτιμάς να έχεις; Ένα παιδί ή έναν καλό σύντροφο; Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που το ζευγάρι απομακρύνεται. Η γυναίκα παίρνει τα φάρμακά της, οι ορμόνες δημιουργούν νεύρα, ψυχολογικές διακυμάνσεις και ο άντρας σου πρέπει να μπορεί να το αντέξει όλο αυτό. Παίρνεις φάρμακα, έχεις ζαλάδες, κάνεις ενέσεις, μπορεί να παχαίνεις, μπορεί να νιώθεις δυσφορία, μπορεί να πεινάς, να αηδιάζεις, μπορεί όλα αυτά να σου συμβαίνουν ταυτόχρονα. Δεν είναι εύκολη διαδικασία» είπε και συμπλήρωσε: «Τώρα δεν κάνω τίποτα. Είμαι σε μια φάση που θέλω να ξεκουράσω το μυαλό και το σώμα μου. Μου το οφείλω μετά από έξι χρόνια που προσπαθώ».

Όσο για το αν είναι διατεθειμένη να υιοθετήσει με τον σύζυγό της ένα παιδί, η ίδια σχολίασε ότι «δεν το έχω σκεφτεί, γιατί ακόμα πιστεύω πως μπορώ να κάνω παιδί. Είναι κάτι που δεν έχει περάσει από το μυαλό μου ακόμα. Δεν είναι και εύκολο πράγμα η υιοθεσία. Είναι και δύσκολη η διαδικασία και γενναία η απόφαση».

Μαρία Μπεκατώρου - εικόνα 2

Αναφέρθηκε τέλος για πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια, στην συμμετοχή της στα «Καρντάσιανς» στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Δημήτρη Σταρόβα. Ήταν άραγε η χειρότερη τηλεοπτική της εμπειρία; «Εγώ πέρασα πολύ ωραία στα "Καρντάσιανς". Αυτή η εικόνα που βγήκε δεν έχει σχέση με αυτό που ζούσα εγώ. Θα σου απαντήσω τελείως ειλικρινά. Στα "Καρντάσιανς" στην αρχή πιέστηκα πολύ γιατί μπήκα στα βαθιά με έναν παρουσιαστή – οδοστρωτήρα, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο εκτιμούσα και θαύμαζα πολύ. Μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο ένιωθα ότι δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω και πως να το χειριστώ. Από το Τηλεάστυ βρέθηκε στο prime time του ΑΝΤ1. Ήταν δική μου επιλογή να αποστασιοποιηθώ από την εκπομπή» είπε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα