Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αινιγματική δήλωση για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή

Είναι τελικά μόνη ή όχι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η παρουσιάστρια του My Style Rocks μίλησε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει στην προσωπική της ζωή και να σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην οποία είχε μιλήσει για την τελευταία της σχέση και το ενδεχόμενο να παντρευτεί, εκείνη είπε: «Βρέθηκα σε ένα φιλικό περιβάλλον και ένιωσα άνετα. Βέβαια, στη συγκεκριμένη συζήτηση που κάναμε με την Τατιάνα έπαιξε μεγάλο ρόλο ο χρόνος που έχει περάσει. Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και, όταν περνάει ένα χρονικό διάστημα, βλέπεις ορισμένα πράγματα διαφορετικά και ενδεχομένως μπορείς να μιλήσεις και να τοποθετηθείς για πράγματα και καταστάσεις. Γι’ αυτό και μίλησα. Είπα την αλήθεια μου, όπως κάθε άνθρωπος που του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν ευδοκιμούν όλα τα πράγματα στη ζωή μας. Κάθε τέλος είναι μια αρχή και, αν το δεις από τη θετική του πλευρά, θα δυναμώσεις».

Η ίδια ωστόσο εμφανίστηκε αρκετά αινιγματική στην ερώτηση για το αν είναι ανοιχτή σε μια νέα σχέση με την ίδια να λέει πως «δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Μου αρέσει που υπάρχω μέσα από την επαγγελματική μου ζωή και είμαι πολύ γεμάτη και ικανοποιημένη με αυτό. Από εκεί και πέρα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στη ζωή μου όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου. Πάντως, αν θέλεις να προστατέψεις κάτι και να μη δει τα φώτα της δημοσιότητας, μπορείς να το κάνεις όποιος και να είσαι».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα