Follow us

Χρυσούλα Διαβάτη : Αποκαλύπτει την ηλικία της & γίνεται καταπέλτης για Μπέζο, Σεφερλή και realities!

Η Χρυσούλα Διαβάτη είναι μία γυναίκα που σίγουρα δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για όλα!

Χρυσούλα Διαβάτη Rnew

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως φθάνει αισίως τα 80 ενώ για ακόμα μία φορά δεν δίστασε να πει ανοιχτά τη γνώμη της για τα πρόσωπα του θεάματος.

«Εγώ δεν πάω ούτε σε εκπομπές που έχουν μαγειρική. Έχουν γίνει μια αηδία! Έχει κάνει τον κόσμο να σιχαθεί το φαΐ. Άλλο πάλι κι αυτό, όλα αυτά τα παιδιά που πάνε να γίνουν σεφ πού θα πάνε;» σχολίασε με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία του MasterChef.

Σχετικά με τους ηθοποιούς σε ρόλο κριτή σε show, η ίδια ξεκαθάρισε πως είναι αρνητική λέγοντας: «Αυτοί που αισθάνονται ότι τα ξέρουν όλα, ας πάνε. Εγώ δεν αισθάνομαι πως τα ξέρω. Και αν τα ξέρω δεν μπορώ να κρίνω ανθρώπους που δεν είναι της δουλειάς μου. Έχω δει αυτά τα shows και λυπάμαι τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος. Τι να κάνουν οι κακομοίρηδες; Ίσως πληρώνονται, ίσως προσπαθούν να γίνουν γνωστοί μέσα από εκεί. Πρέπει να ξέρουν πως αυτό είναι εφήμερο».

Τι θα έλεγε στην εγγονή της, αν της έλεγε πως θέλει να πάει σε ένα ριάλιτι; «Δεν θα το πει, το ξέρω. Αποκλείεται! Αλλά αν το έλεγε θα λυπόμουν πάρα πολύ, θα της έλεγα να πάει, να φάει τα μούτρα της, μπας και συνέλθει» απάντησε, ενώ σχολιάζοντας το GNTM συνέχισε: «Δίνουν ψυχή για να υπάρξουν τα κακόμοιρα τα κοριτσάκια. Τα λυπάμαι! Γιατί, τι μοντέλα; Έχουμε εμείς εδώ οίκους μόδας που θα πάνε πρίγκιπες και σταρ να δουν στην πασαρέλα τα μανεκέν; Η γυναίκα είναι κινητήριος δύναμη. Είναι αυτή που δημιουργεί, που γεννάει. Είναι κρίμα που αυτή η γυναίκα είχε χαζέψει τόσο πολύ. Δεν λέω πως δεν υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά οι περισσότερες είναι στο επίπεδο της κότας. Κι έχω δει κότες πολύ πιο έξυπνες».

Ο Μάρκος Σεφερλής αδικήθηκε στην υπόθεση του «Ζητείται Ψεύτης» και του «Παλλάς»; «Μα βέβαια! Ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ ταλαντούχο άτομο. Αυτό που κάνει, το κάνει τέλεια. Είναι ένα πηγαίο ταλέντο, όπως ήταν οι παλιοί ηθοποιοί. [...] Για το “Παλλάς” είπα πως είναι πολυκατάστημα. Ξαφνικά το βαφτίσαμε ναό της Τέχνης; Γιατί Τέχνη δεν κάνει ο Σεφερλής; Είναι ένα είδος τέχνης. [...] Πολύ πιθανό να έπαιζε και στην Επίδαυρο. Δεν δοκιμάστηκε! Γιατί να μην είναι; Τον δοκίμασαν τον άνθρωπο; Εγώ θα τον έβαζα να παίξει, θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο» σχολίασε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Όσο για τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου για τον Μάρκο Σεφερλή που τον χαρακτήρισε περισσότερο «άνθρωπο του θεάματος» παρά ηθοποιό, η Χρυσούλα Διαβάτη είπε: «Γιατί εκείνος τι έχει κάνει; Ο κ. Μπέζος και τον τραγουδιστή έχει κάνει και σε θέαμα έχει πάει. Γιατί; Δεν έχουμε βγει όλοι στην επιθεώρηση και έχουμε κάνει τα... τέρατα;».

Σχετικά με τον Λάκη Λαζόπουλο, η Χρυσούλα Διαβάτη τόνισε: «Στο Λάκης είναι στο είδος του, είναι αυτό. Είναι διασκεδαστής, αυτή είναι η δουλειά. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ηθοποιός ο Λάκης Λαζόπουλος».

Τέλος για τη σχέση ζωής με τον Νικήτα Τσακίρογλου είπε: «Τον γνώρισα μόλις τελείωσα τη σχολή. Είμαστε μαζί από τότε, 50 χρόνια μπορεί και παραπάνω. Έχω δει θαυμάστριες να του κολλούν, αλλά εμένα με ενοχλούσαν συνάδελφοι που του κολλάγανε. Αλλά δεν έδινα σημασία. Θα με ενοχλούσε αν κάποια επέμενε ή αν γινόταν στο σπίτι μου. Εκεί θα γινόμουν θηρίο. Γίνανε τέτοια, τα οποία αναλάμβανα εγώ. Δάγκωνα! Δεν θα προστάτευα τον άντρα μου; Το σπίτι μου; Τον άνθρωπο που αγαπούσα; Εκείνος κολακευόταν. Τι να κάνουμε; Οι άντρες είναι χαζούληδες σαν αγόρια. Ήμουν ζηλιάρα, όχι όμως χωρίς λόγο γιατί κι αυτός μου έκανε... Είναι η φύση του άντρα αυτή. Συγχώρησα πολλά πράγματα. Για απιστία δεν ξέρω, δεν τον έπιασα ποτέ. Αλλά δε νομίζω ότι έπεφτα έξω! Αν τον έπιανα κιόλας, θα είχε σχολάσει».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα