Follow us

Πάνος Νάτσης : Ο Κωστής από τη «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» μιλά πρώτη φορά για τη ζωή του & τη σχέση του με τις γυναίκες!

Σε μία από τις πρώτες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ακόμα ένας γοητευτικός πρωταγωνιστής της σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» βρέθηκε στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά!

Πάνος Νάτσης στο Πρωινό

Ο τηλεοπτικός Κωστής -κατά κόσμον Πάνος Νάτσης- μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1, για την οποία αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση σχεδόν τυχαία όταν μέσω του βιογραφικού του, ενώ πέρασε από ένα τριήμερο δοκιμαστικό μέχρι να πάρει τον ρόλο του.

«Είναι πάρα πολλά τα γυρίσματα, μεγάλο το βάρος, μεγάλη ευθύνη. Είναι καθημερινά, δεν έχεις ελεύθερο χρόνο καθόλου. Τίποτα, μηδέν» παραδέχθηκε ο 28χρονος ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει και στην παράσταση της Ελένης Γκασούκα «Το Έπος της Μαλάμως» με πρωταγωνιστή τον Θανάση Αλευρά. «Πάντα δούλευα πολύ. Απλώς τώρα είναι μία μεγάλη δέσμευση. Είμαι 28, ασχολούμαι 5 χρόνια επαγγελματικά και μαζί με τη σχολή 8 χρόνια. Έχω τελειώσει τη σχολή του Θεάτρου Τέχνης».

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως ο Πάνος Νάτσης είναι το μόνο αγόρι σε μία οικογένεια με 5 παιδιά. «Είμαστε 5 αδέλφια. Έχω τέσσερις αδελφές, αλλά δεν μεγάλωσα μαζί τους. Είναι μεγαλύτερες, αλλά μέχρι να καταλάβω εγώ τι μου γίνεται και να πάω 8-10 χρόνων, οι περισσότερες είχαν παντρευτεί, είχαν κάνει δικές τους οικογένειες. Εγώ ουσιαστικά μεγάλωσα με τη μικρή, τη μία από τις τέσσερις. Έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά δεν είναι σωστό να την πω στον αέρα για να μη θίξουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, αγαπημένη. Είμαι τυχερός σε αυτό» εξομολογήθηκε ο ίδιος.

«Ζούμε στην Αθήνα όλοι εκτός από τη μεγάλη που είναι στην Καλαμπάκα. Δεν μου έκαναν τα χατήρια, ήμουν το παιδί για τα θελήματα που έπρεπε να τα κάνει όλα σωστά. Τώρα νομίζω μου κάνουν τα χατήρια... Ήμουν ο πιο μικρός που έπρεπε να τα κάνει όλα και να τα κάνει σωστά. Τον περίμεναν τον γιο, τον αδελφό και όταν ήρθε όλες αυτές οι προσδοκίες που είχαν έπρεπε να επαληθευτούν» πρόσθεσε με χιούμορ ο Πάνος Νάτσης.

Δεδομένου ότι έχει μια πολύ εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, ο ίδιος παραδέχθηκε πως δεν έχει δει κάποια ιδιαίτερη διαφορά στις σχέσεις του με το αντίθετο φύλο μετά τη μεγάλη απήχηση της σειράς. «Δεν ξέρω τι να σου πω. Επειδή δεν πολυβγαίνω, είμαι όλη μέρα γύρισμα και θέατρο, δεν το έχω δει αυτό που λες. Σε νορμάλ πλαίσια... Στο θέατρο έρχονται άλλες ηλικίες, πιο μεγάλες. Με βλέπουν πιο πολύ σαν γιο, εγγονό. [...] Γενικά νομίζω πλέον δεν είμαι ντροπαλός. Ήμουν! Σίγουρα δεν πλησιάζω εύκολα ένα κορίτσι. Δεν ξέρω γιατί... Θέλω να πω έχει να κάνει περισσότερο με το πόσο σε ενδιαφέρει. Αν σε ενδιαφέρει λιγότερο, το προσεγγίζεις πιο εύκολα. Όταν σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, πιο δύσκολα. Έτσι δεν πάει; Όποιος λέει πως όταν θες κάτι πάρα πολύ το κυνηγάς λέει ψέματα. Δεν ξέρεις πώς να το προσεγγίσεις. Δεν λέω πως πάντα οι κοπέλες έκαναν το πρώτο βήμα, κι εγώ το έχω κάνει. Ίσως πιο δύσκολα θα φλερτάρω, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική» εξήγησε ο ίδιος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα