Follow us

Ρένια Λουιζίδου: Μιλά πρώτη φορά για το τέλος από το «Σόι»: «Η σειρά πάει περίφημα. Νιώθω αμηχανία»

Η Ρένια Λουιζίδου μιλά για την αιφνιδιαστική διακοπή της σειράς «Το σόι σου» από το πρόγραμμα του Alpha.

Ρένια Λουιζίδου Rnew

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς μίλησε στον «Τηλεθεατή» και τη Χρύσα Παχούμη για την εξέλιξη που ανατρέπει τόσο την καθημερινότητα των συντελεστών της σειράς, αλλά και των τηλεθεατών.

«Ήταν πέντε υπέροχα χρόνια. Με πολλή δουλειά και κούραση. Ευτυχισμένα χρόνια γιατί δεν είναι εύκολο να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή για πέντε χρόνια! Ακόμη και στις επαναλήψεις η σειρά πάει περίφημα» είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου», συμπληρώνοντας: «Δημιουργήσαμε μια δυνατή σχέση μεταξύ μας. Παιδιά γεννήθηκαν, χωρίσαμε, παντρευτήκαμε, χάσαμε ανθρώπους. Βιώσαμε από capital controls μέχρι τις άδειες των καναλιών. Δυσκολευόμαστε να αποχωριστούμε αυτή τη συνθήκη. Μου φαίνεται περίεργο να μην πηγαίνω από Σεπτέμβρη να βλέπω τη Μίρκα, τον Μελέτη, τη Βάσω, τον Γιώργο και πάει λέγοντας. Και φυσικά και όλους τους συντελεστές».

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να παραδεχθεί πως νιώθει αμήχανα μπροστά σε αυτή την εξέλιξη: «Πέντε χρόνια, για δέκα ώρες είναι ο Γιώργος Γιαννόπουλος δίπλα μου. Περισσότερο αμηχανία νιώθω, καθώς θα αλλάξει η καθημερινότητά μας. Και είναι περίεργο, γιατί εμείς οι ηθοποιοί είμαστε μαθημένοι στην αλλαγή του περιβάλλοντος. Είναι και κομμάτι της γοητείας και της δημιουργικότητας της δουλειάς. Το "Σόι" ήταν το διαφορετικό, δεν ήταν το σύνηθες».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα