Follow us

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Επιτέλους! Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος του MasterChef

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος του MasterChef. 

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Σπυριδούλα Καραμπουτάκη

Η πιο αμφιλεγόμενη παίκτρια του φετινού κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και άνοιξε τα χαρτιά της στο παρουσιαστικό δίδυμο Κατσούλη - Καραβάτου.

Πλήρως συνειδητοποιημένη για το τι εικόνα έχει αφήσει στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο MasterChef, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ανέφερε πως ουδέποτε περίμενε να δημιουργηθεί ό,τι δημιουργήθηκε ενώ εκμυστηρεύτηκε πως δεν ήταν έτοιμη για όλα τα αρνητικά σχόλια που συνόδευσαν την πορεία της στο παιχνίδι.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στον Βόλο, η Σπυριδούλα από πολύ μικρή γνώρισε την τέχνη της μαγειρικής στο τσιπουράδικο που διατηρούσαν οι γονείς της και έτσι από πολύ μικρή κατάλαβε πως αυτό με το οποίο θα ασχολούνταν και στο μέλλον ήταν η μαγειρική.

Η ίδια εξήγησε επίσης και τους λόγους που δεν είδαμε ποτέ στον τελικό τη μητέρα της αλλά και τον αρραβωνιαστικό της, λέγοντας πως και οι δυο δεν είναι λάτρεις της δημοσιότητας και της τηλεόρασης και έτσι δεν θα μπορούσε να τους πιέσει για να είναι στο πλευρό της. Δεν δίστασε μάλιστα να εκφράσει και ένα μικρό παράπονο για τον σύντροφό της σχολιάζοντας πως η ίδια θα ήθελε να είναι δίπλα της, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον επερχόμενο γάμο της ο οποίος είχε οριστεί για τις 8 Ιουνίου, η ίδια δήλωσε πως αναβάλλεται και θα οριστεί νέα ημερομηνία καθώς ο χρόνος για την προετοιμασία είναι αρκετά περιορισμένος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα