Follow us

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Όσα είπε στους «ΚουΚου» για το MasterChef! Τα πικρόχολα σχόλια, οι κόντρες & η «συγγνώμη» σε συμπαίκτριά της

Το MasterChef ολοκληρώθηκε, ο Μανώλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής όμως η Σπυριδούλα παραμένει ακόμα το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο του φετινού κύκλου.

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Σπυριδούλα Καραμπουτάκη

Η φιναλίστ του πέμπτου κύκλου του MasterChef, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και μίλησε για την πορεία της στο παιχνίδι αλλά και τα περιστατικά που έκαναν το τηλεοπτικό κοινό «να λατρεύει να τη μισεί»

Η ίδια σχολίασε χαρακτηριστικά πως «δεν ήταν καθόλου ωραίο να βλέπεις όλο αυτό το κακό γύρω από το όνομά σου. Εγώ πήγα και το έζησα τόσο έντονα και πέρασα τόσο ωραία και βγαίνεις έξω και λες "πώς γίνεται εγώ να το ζούσα έτσι και τώρα να παίρνω αυτό από τον κόσμο;". Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά που μου λέει συγχαρητήρια και ότι ήμουν αυθεντική».

Σε ερώτηση για το αν μετάνιωσε για κάτι που είπε, η ίδια σχολίασε πως θα έλεγε τα ίδια ακριβώς πράγματα, ίσως όχι με αυτό το ύφος και τον τρόπο, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως ζήτησε συγγνώμη από τους πρώην συμπαίκτες της και συγκεκριμένα από την Ασημίνα.

Δεν θα μπορούσε μάλιστα να μην αναφερθεί και στο πολυσυζητημένο περιστατικό με την Εύα και το σκαμπό, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως είχε προηγηθεί μια συζήτηση μεταξύ των δυο παικτριών την οποία ποτέ δεν είδαμε, παραδέχθηκε ωστόσο πως ήταν πολύ άσχημο εκ μέρους της για τον τρόπο με τον οποίο βγήκε προς τα έξω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα