Follow us

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Θα παντρευτεί με την Κατερίνα Γερονικολού;

Θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Το ζευγάρι είναι μαζί τόσο στην πραγματική ζωή, όσο και στον κινηματογράφο.

Η ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα Real Life, όπου αποκάλυψε αν θα κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του με την ηθοποιό.

Πώς νιώθει που κάνουν μαζί θέατρο αλλά και κινηματογράφο;
«Χαίρομαι πολύ που κάνουμε με την Κατερίνα και θέατρο και σινεμά μαζί. Λες να έρθει και η τηλεόραση αργότερα; Για την ώρα ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο προβών στο δυνατό έργο της εξαιρετικής Μιμής Ντενίση και ξεκινάμε γυρίσματα για την ταινία «Για Πάντα», που είναι το νέο μεγάλο στοίχημά μου στον χώρο, αφού κάνω και την παραγωγή».

Όσον αφορά τη σχέση τους και αν σκέφτονται να παντρευτούν ο ίδιος είπε: «Από τα χρόνια που με ξέρεις, γνωρίζεις πώς δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι… εξαγγελίες. Επειδή ξέρω τι άνθρωπος είσαι, θα σου απαντήσω ότι με την Κατερίνα περνάμε τέλεια, είναι ο άνθρωπός μου και, όχι, δεν είναι στα σχέδιά μας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Είμαστε εξαιρετικά όπως είμαστε! Αρκέσου σε αυτά γιατί τρέχω για τα γυρίσματά μας!».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα