Follow us

Σπύρος Πώρος: Οι νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν | Η μονογαμία, τα πέντε παιδιά & η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Μετά από 10 χρόνια απουσίας, ο Σπύρος Πώρος επέστρεψε στην Ελλάδα και οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Σπύρος Πώρος

Ο γοητευτικός φωτογράφος μετά την Ελεονώρα Μελέτη, μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» και αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα, στη μονογαμία ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή σήμερα, έπειτα από δυο γάμους και πέντε παιδιά.

Η επιστροφή στην Ελλάδα ήταν θέμα συγκυριών, ενώ ως Έλληνας εκμυστηρεύτηκε πως κάθε μέρα του έλειπε η Ελλάδα. Δεδομένου του ότι ο ίδιος έχει μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο φύλο, εξήγησε γιατί τάσσεται υπέρ της μονογαμίας αλλά και πόσο δύσκολο είναι τελικά να επικοινωνήσει με γυναίκες που δεν είναι Ελληνίδες.

«Η γλώσσα είναι πολύ σημαντικό στοιχεία σε μια σχέση, οπόε είναι φυσικό να επικοινωνήσεις καλύτερα με μια Ελληνίδα. Όλοι ξέρουν πώς είναι οι Αγγλοσάξονες. Μου έλειψε η επικοινωνία που έχουμε οι Έλληνες. Δεν είμαστε τσιγκούνηδες ούτε στα συναισθήματα, ούτε σε τίποτα» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Τέλος, αναφέρθηκε στα 5 παιδιά του τα οποία έχουν όλα αρχαιοελληνικά ονόματα παρά το γεγονός ότι και οι δυο γυναίκες του δεν έχουν καταγωή από την Ελλάδα, ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή αναφέροντας πως είναι και πάλι single!

Δες τις δηλώσεις του στο video!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα