Follow us

Γιώργος Παράσχος: «Μας βγήκε ένα πάρα πολύ καλό διαζύγιο. Δεν θα ήθελα η κόρη μου να έχει αδερφάκι από άλλη μάνα»

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός του Γιώργου Παράσχου με την Χρύσα Κροκίδα.

Γιώργος Παράσχος

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κουκου», όπου διέψευσε τις φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου περί επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγο του, επιβεβαιώνοντας έτσι και το ρεπορτάζ του Yupiii.

Αρχικά αναφέρθηκε στις φήμες επανασύνδεσης, λέγοντας: «Δεν ισχύει η επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό μου. Έχουμε πάρα πολύ καλές επαφές, βγαίνουμε έξω οι δυο μας ή με το παιδί, αλλά δεν είμαστε μαζί. Βγήκαμε με την πρώην γυναίκα μου μια φωτογραφία σε κοινή έξοδο και θεώρησαν ότι είμαστε μαζί. Είδα το δημοσίευμα και γέλασα. Το έστειλα και στην Χρύσα και γέλασε και εκείνη» και συνέχισε: «Η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Βλέπαμε ότι υπάρχει μια τριβή που θα μας βγει σε κακό. Μας βγήκε ένα πάρα πολύ καλό διαζύγιο και ήταν και ο λόγος που κάναμε τον χωρισμό μας φωτογράφιση. Δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση του διαζυγίου μου. Ήθελα να δείξω ότι δεν χρειάζεται το διαζύγιο να έχει καβγάδες και τσακωμούς. Το παιδί είναι ο λόγος που δεν έχουμε υπογράψει ακόμα το διαζύγιο»

Για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο, είπε: «Δεν έχει υπάρξει νέος έρωτας στη ζωή μου, ούτε τον κυνηγάω. Αν με ρωτάς τώρα δεν θα ήθελα να ξανά παντρευτώ. Δεν θα ήθελα να κάνω παιδί με άλλη γυναίκα. Δεν θα ήθελα η κόρη μου να έχει αδερφάκι από άλλη μάνα».

Τέλος αποκάλυψε την άγνωστη πρόταση για το «Καφέ της Χαράς», η οποία όμως δεν θα γίνει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα