Follow us

Πωλίνα Γκιωνάκη: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τον πατέρα της & τη σωματική κακοποίηση που βίωσε

Την Πωλίνα Γκιωνάκη φιλοξένησε στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη.

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
Πωλίνα Γκιωνάκη

Η κόρη του μεγάλου Έλληνα κωμικού ηθοποιού, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, βρέθηκε στο late night talk show και με εξομολογητική διάθεση μίλησε για τον πατέρα της, Γιάννη Γκιωνάκη, τη θυελλώδη σχέση τους, ενώ προχώρησε και σε πιο προσωπικά μονοπάτια μιλώντας για τη σωματική κακοποίηση που δέχθηκε από πρώην σύντροφό της.

Από την αρχή ήδη της συνέντευξης, η Πωλίνα Γκιωνάκη ξεκαθάρισε πως η σχέση της με τον πατέρα της δεν ήταν τόσο έντονη όσο έχει ακουστεί, σχολιάζοντας πως υπήρχαν μεν συγκρούσεις, αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα παιδιά και τους γονείς. Εξομολογήθηκε μάλιστα πως «λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου βρήκα την ωριμότητα να του πω πόσο πολύ τον αγαπάω. Έχω πει κάποια πράγματα ναι, αλλά αλλιώς μεταφράζονται. Ήμουν πολύ αντιδραστικό παιδί, σε αντίθεση με την αδερφή μου, οπότε η σύγκρουση με τους γονείς μου ήταν αναπόφευκτη».

Και συμπλήρωσε: «Για μένα ο μπαμπάς δεν ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Γκιωνάκης, εμένα ήταν ο μπαμπάς μου. Δεν τον έβλεπα σαν κάτι διαφορετικό από τους άλλους μπαμπάδες. Ήμουν η μεγαλύτερη θαυμάστρια του πατέρα μου. Από τις αντιδράσεις του κόσμου ένιωθα ότι είναι ξεχωριστός και διαφορετικός από όλους τους άλλους μπαμπάδες».

Αναφέρθηκε όμως και σε μια από τις σκοτεινές περιόδους της ζωής της, όταν υπέστη σωματική κακοποίηση από πρώην σύντροφό της. «Η σχέση μου αυτή δεν ήταν κακοποιητική από την αρχή. Στην αρχή ξεκίνησε η λεκτική και η ψυχολογική και όταν συνέβη η σωματική τότε έφυγα [...] Ξεπέρασα το ένα, το είχα συνηθίσει. Οι άντρες το έκαναν πολύ αυτό σε μένα. Τώρα έμαθα γιατί μου το έκαναν. Επέλεγα πάντα άντρες πολύ μεγαλύτερούς μου και όταν ένας άντρας έχει μια γυναίκα δίπλα του 25-30 χρόνια μικρότερη, κάτι κουβαλάει μέσα του και προσπαθεί να τη μειώσει» εκμυστηρεύτηκε, ενώ ανέφερε πως ίσως η επιλογή της το να βρίσκει πάντα μεγαλύτερους άνδρες από εκείνη να γινόταν γιατί έψαχνε στο πρόσωπό τους τον πατέρα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα