Follow us

MasterChef | Ηλίας Ηλιόπουλος: Οι βολές εναντίον συμπαίκτη του: «Θεώρησα άκομψο τον τρόπο του. Μας έφερε σε δύσκολη θέση»

Ο Ηλίας Ηλιόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το #masterchefGR.

MasterChef | Ηλίας Ηλιόπουλος Κουκου

Ο πρώην υποψήφιος μάγειρας βρέθηκε καλεσμένος στη «Φωλιά των Κουκου», όπου μίλησε για τη σύντομη εμπειρία του στο MasterChef και για την απόφαση του να μπει στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Αρχικά είπε: «Είδα τυχαία τη διαφήμιση του Masterchef και έκανα δήλωση γιατί πίστευα πως θα μπω στο σπίτι. Από το σπίτι η διαδικασία του MasterChef φαινόταν εύκολη. Η οντισιόν για μένα ήταν ένα γερό ταρακούνημα. Αυτή η λογοδιάρροια που είχα ήταν επειδή ήμουν φουλ αγχωμένος. Η επιλογή του να έχω το τριμμένο cheeseburger δίπλα ήταν γιατί εγώ ήθελα να το βάλω στη συνταγή μου, όμως δεν μπορούσα να το βάλω λόγω των κανονισμών»

Για τον Σταύρο Γεωργίου, ανέφερε: «Θεώρησα άκομψο τον τρόπο του, το πως χειρίστηκε τους συμπαίκτες του. Δεν με απασχολεί το στρατηγικό κομμάτι, ό,τι θέλει κάνει. Απλά έφερε σε δύσκολη θέση τους συμπαίκτες του. Αν έχεις κάποιο θέμα, πες το μετά στο σπίτι, όλοι μαζί θα είμαστε πάλι. Δεν χρειάζεται να τα πει μπροστά στους κριτές και να ρίξει την ψυχολογία των υπολοίπων».

Τέλος αναφέρθηκε στη δοκιμασία αποχώρησης, λέγοντας: «Κατάλαβα στο τέλος ότι ήμουν αργός. Αυτή ήταν η δουλειά μου να σας αγχώσω. Άμα δεν ήταν ο Ιωάννης δεν θα έβγαζα πιάτο. Έδωσα περισσότερο χρόνο στα ζυγίσματα και μετά κατάλαβα ότι το πάω λάθος. Γενικά συνέβησαν πολλά. Δεν είχα δουλέψει κάποια πράγματα και ήταν η πρώτη φορά που το έκανα».


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα