Follow us

Βίκυ Καγιά: Τα αρνητικά σχόλια για το My Style Rocks & τα σχόλια για τις φήμες γύρω από το GNTM

Η Βίκυ Καγιά δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν είναι fan του My Style Rocks.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Βίκυ Καγιά

Όταν ρωτήθηκε για το fashion reality του ΣΚΑΪ τόνισε: «Δεν είναι του τύπου μου. Δεν θέλω να πω κάτι άσχημο, γιατί δεν είναι του στιλ μου να λέω άσχημα πράγματα, αλλά δεν μου αρέσει σαν κόνσεπτ. Θα ήθελα να υπάρχει ένα θέμα. Έτσι αψυχολόγητα να λες "ντύθηκα γιατί έτσι ήθελα" δεν το καταλαβαίνω».

Όσο για τη σύγκριση μεταξύ "Shopping Star" και "My Style Rocks" είπε: «Εγώ είμαι απέναντι. Δεν είμαστε ανταγωνιστική εκπομπή. Έχει θέμα τη μόδα αλλά είναι κάτι διαφορετικό. Και καλά κάνει που είναι διαφορετικό. Γιατί ποια είναι η χρησιμότητα όταν ίδια projects πηγαίνουν το ένα απέναντι από το άλλο; Το θέμα είναι να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και ο κόσμος να διαλέξει αν του αρέσει ή όχι».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη μεταγραφή της Έλενας Χριστοπούλου από το GNTM στο My Style Rocks για την οποία μάλλον απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της στο STAR: «Δεν μπορούμε να τη δούμε γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Δεν νομίζω να γίνεται αυτό στο STAR γενικά. Όποιος φεύγει από το κανάλι δεν επιστρέφει. Αλλά όχι επειδή έχουμε κάποιο θέμα προσωπικά με την κυρία Χριστοπούλου, οποιοσδήποτε φεύγει από το κανάλι δεν επιστρέφει. Δεν ξέρω κάτι για αντικαταστάτη... Την έχω δει. Είναι πάρα πολύ καλή. Μετρημένη, όπως πρέπει να είναι».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα