Follow us

The 2Night Show #Part I : Όλες οι συνεντεύξεις των... «Άγριων Μελισσών» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι «Άγριες Μέλισσες» εισέβαλαν στη ζωή μας τον περασμένο Σεπτέμβριο και πλέον έχουν καταφέρει να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τις ανατροπές αλλά και τις δραματικές ιστορίες των ηρώων της σειράς. 

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ
The 2Night Show | Άγριες Μέλισσες

Κάποιους πρωταγωνιστές τους γνωρίζαμε ήδη, ενώ κάποια νέα πρόσωπα με λαμπρή πορεία στο θέατρο έκαναν την εμφάνισή τους στη μικρή οθόνη και μέσω των συνεντεύξεών τους είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε όσο περισσότερα γίνεται γι' αυτούς.

Σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές παρέλασαν από το The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το Yupiii θυμάται τις καλύτερες τηλεοπτικές τους στιγμές αλλά και τις αποκαλύψεις που έκαναν για τη ζωή τους.

Η Μαρία Κίτσου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2Night Show #Part I

Η πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν η πρώτη καλεσμένη της τηλεοπτικής σεζόν και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μάχη με την κατάθλιψη αλλά και τον έρωτα στη ζωή της.

«Το χειροκρότημα δεν το χαίρομαι γιατί ντρέπομαι πάρα πολύ», είχε πει. Για τη δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε την κατάθλιψη σε ηλικία 17 ετών τόνισε πως μίλησε δημοσίως για αυτό θέλοντας να βοηθήσει άλλους ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με κάτι ανάλογο. Η ίδια παραδέχθηκε πως η κατάθλιψη περνά διάφορα στάδια και δήλωσε πως δεν ήθελε να βγει από το σπίτι και δεν έκανε καμιά χαρούμενη σκέψη. «Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που θα ζητήσουν βοήθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2Night Show #Part I  - εικόνα 2

Ο γοητευτικός δάσκαλος Λάμπρος από τις «Άγριες Μέλισσες», κατά κόσμον Δημήτρης Γκοτσόπουλος, βρέθηκε στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην πρώτη του μάλιστα τηλεοπτική συνέντευξη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη Μαρία Κίτσου, για τον ρόλο του στη σειρά αλλά και για τα επαγγέλματα που έκανε πριν γίνει ηθοποιός.

«Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, πιστεύω πως όλα τα πράγματα έχουν ένα σκοπό. Με τη Μαρία Κίτσου, είχαμε αυτή τη σπίθα παρόλο που δεν γνωριζόμασταν από πριν [...] Ο ρόλος μου είναι ένας καταπιεσμένος χαρακτήρας και για αυτό είναι ένας ρόλος πρόκληση. Η οικογένεια του, του έμαθε να μην αντιδρά» σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε και για τα προηγούμενα χρόνια της ζωής του, όπου δούλευε στα χωράφια για να βοηθήσει την οικογένεια του. «Έχω μεγαλώσει σε αγροτική οικογένεια. Όποτε χρειαζόταν, έβοσκα γίδια και τυροκομούσα. Πριν πάω φαντάρος τραγουδούσα επαγγελματικά, άνοιγα το πρώτο πρόγραμμα στα μπουζούκια» είπε.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2Night Show #Part I  - εικόνα 3

Ο τηλεοπτικός Μελέτης άνοιξε τα χαρτιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας μεταξύ άλλων για την πορεία του στην υποκριτική, η οποία μάλιστα ξεκίνησε το 1999 στην ταινία «Peppermint», για τις οικονομικές δυσκολίες που συνάντησε αλλά και τον ρόλο του κακού, για τον οποίο όπως δήλωσε δεν νιώθει καθόλου ενοχές που τον ενσαρκώνει.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2Night Show #Part I  - εικόνα 4

Ένας από τους ρόλους και τους χαρακτήρες που αγαπήθηκε όσο κανείς ήταν αυτός του Γιάννου, τον οποίο φυσικά υποδύθηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, με τον ηθοποιό να δίνει με αφορμή τον ρόλο του ένα ιδιαίτερο μήνυμα κατά του bullying.

«Όλοι εν δυνάμει είμαστε ένας Γιάννος. Όλοι έχουμε υποτιμήσει ένα Γιάννο. Όλοι θέλουμε ένα Γιάννο για να αισθανόμαστε ανώτεροι» δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως δέχεται πολλά μηνύματα από παιδιά που δέχονται bullying. Μάλιστα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως και εκείνος βίωσε μια εκδοχή του bullying όταν πήρε αρκετά κιλά και άρχισαν να τον αποκαλούν «χοντρούλη» σχολιάζοντας ειρωνικά την εξωτερική του εμφάνιση.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2Night Show #Part I  - εικόνα 5

Για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε, για το όνειρό της να γίνει μπαλαρίνα αλλά και για τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1 μίλησε η τηλεοπτική Θεοδοσία όταν συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η νεαρή ηθοποιός εξήγησε το πώς βρέθηκε στις «Άγριες Μέλισσες» -ήταν ανάμεσα σε αυτές και στο «Κόκκινο Ποτάμι»- ενώ μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της που τη σημάδεψε, όταν εκείνη έφυγε νικημένη από καρκίνο.

Ο Γιάννης Κουκουράκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2Night Show #Part I  - εικόνα 6

Ο ένας εκ των γιων του Δούκα Σεβαστού, ο Κωνσταντής, κατά κόσμον Γιάννης Κουκουράκης βρέθηκε στο The 2Night Show και μίλησε για την ενασχόλησή του με την υποκριτική, η οποία όπως δήλωσε προέκυψε λόγω έρωτα, αλλά και για τον ρόλο του κακού στη σειρά, ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή απαντώντας στην ερώτηση αν έχει υπάρξει με μεγαλύτερη γυναίκα, καθώς οι φήμες τον ήθελαν ζευγάρι με την Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2Night Show #Part I  - εικόνα 7

Ο τηλεοπτικός «Κυριάκος» από τις «Άγριες Μέλισσες» συνομίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και τη σύζυγο του με την οποία παντρεύτηκε λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ενώ ο παπάς από το Διαφάνι ήταν εκείνος που τους ένωσε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα