Follow us

Λευτέρης Πετρούνιας & Βασιλική Μιλλούση : Η φιλία που έγινε έρωτας μια ζωής! Όσα είπαν στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έδωσαν κοινή συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, καλεσμένοι στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Λευτέρης Πετρούνιας & Βασιλική Μιλλούση

Το διάσημο ζευγάρι των πρωταθλητών μίλησε για τη ζωή με τη λίγων μηνών κόρη τους, τη φιλια που μετρατράπηκε σε μία σχέση ζωής της αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βρέθηκαν χώρια, όταν εκείνη συμμετείχε στο Nomads.

«Καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και προετοιμαζόμουν πυρετωδώς - και για την Ολυμπιακή πρόκριση αλλά και με προπονήσεις που ήταν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ - είχα παράπονο πως δεν ζούσα στο σπίτι μου με το παιδί μου. Έχανα σημαντικές στιγμές γιατί από τους τρεις με τέσσερις μήνες και μετά αρχίζουν οι πρώτες όμορφες αντιδράσεις. Οπότε, ειλικρινά αυτή η καραντίνα ήταν οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου. Έχω χορτάσει!» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Είναι δυναμικός. Αυτό είναι χαρακτηριστικό του, δεν μπορεί να το αλλάξει. Θέλει να επιβάλει την άποψή του. Γυναίκα είμαι όμως, τα φέρνω από εδώ και από εκεί και τα φτιάχνω. Είναι καλός μπαμπάς! Κάνει τα πάντα, απ' την πρώτη στιγμή. Δεν ξυπνάει μόνο ποτέ το βράδυ γιατί είχε προπονήσεις, είναι απαγορευτικό να μην κοιμηθεί ο αθλητής το βράδυ. Το ξέρω αυτό πολύ καλά! Έτσι κι αλλιώς το μωρό δεν ξυπνάει πια» ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση.

Η ίδια συμπλήρωσε: «Στο θέμα του μωρού έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε. Αν και εμείς, σαν άνθρωποι, έχουμε αντίθετες απόψεις και τσακωνόμαστε. Για το παιδί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Διαφωνούμε σε πολλά. Λέει άσπρο, λέω μαύρο».

«Είχαμε διαφωνίες από πάντα. Από όταν ήμαστε φίλοι υπήρχε συναγωνισμός. Γνωριστήκαμε το 2007, είναι πολλά χρόνια. Ήμασταν φίλοι για αρκετά χρόνια. Ταξιδεύαμε μαζί, στηρίζαμε ο ένας τον άλλο. Ήξερε όλα μου τα μυστικά, ήξερα όλα της τα μυστικά» πρόσθεσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Όσο για την μετατροπή της φιλίας τους σε έρωτα, η Βασιλική Μιλλούση εξομολογήθηκε: «Δεν ξέρω πώς έγινε αυτή η μετάβαση. Ήταν λίγο περίεργη. Ήταν μια δική μου περίεργη φάση και ο Λευτέρης με διεκδίκησε έντονα και όμορφα» ενώ εκείνος τόνισε: «Ήξερα τι άνθρωπος είναι η Βασιλική, ήξερα πόσο ταιριάζαμε. Μου τη βιδώνει ότι μπορεί κάτι να με ενοχλεί και να συμφωνεί ότι πρέπει να το αλλάξει και πέντε δευτερόλεπτα μετά να κάνει σαν να μην το έχει ακούσει. Αυτό συμβαίνει σε όλη την καθημερινότητα. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι πρώτα από όλα με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς τη Βασιλική. Ακόμα και την ίδια της την καριέρα την έβαλε ένα βήμα πιο πέρα, στήριξε εμένα περισσότερο από τον ίδιο της τον εαυτό».

Μάλιστα, ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη περίοδο της συμμετοχής της αγαπημένης του στο Nomads. «Επειδή η Βασιλική ήταν μαζί μου ως φίλη και ως σύντροφος σε όλα μου τα μεγάλα events, μόλις μπήκε στο Nomads ήταν το δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πήγαινα για χρυσό και δεν ήταν καν εκεί. Δεν το έβλεπε καν! Για εμένα η Βασιλική είναι κινητήριος δύναμη, να θέλω να συνεχίζω να κερδίζω. Οπότε, με ζόρισε πάρα πολύ εκείνο το διάστημα» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Για τη συγκεκριμένη περίοδο η Βασιλική Μιλλούση πρόσθεσε: «Αν το σκεφτόμον δεύτερη φορά, ίσως δεν θα πήγαινα. Δεν έπρεπε να κάνω κι εγώ μια τρέλα; Την έκανα» με τον σύζυγό της να προσθέτει: «Αν είχε το πείσμα μου και τον κωλοχαρακτήρα που έχω στον αθλητισμό, θα το είχε κερδίσει το Nomads. Εγώ δεν θέλω να χάνω! Είχε γίνει μια σκηνή που σηματοδότησε την αρχή για την αποχώρησή της. Είχε κάνει μια συμφωνία με μια συμπαίκτριά της να νικήσει αυτή που θα έμενε περισσότερο σε έναν στύλο και αποφάσισε να κατέβει επειδή θα μένανε πολλές ώρες. Εγώ; Εγώ θα κατέβαινα χωρίς πόδια! Είμαι αυτός ο άνθρωπος και είναι αυτή η διαφορά μας».

Δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις του Yupiii.gr στο Google News

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα